Skip to content
Upcoming

UPDATE: Nike goes wild met de Nike Air Max 98 ‘AOP’ | release info

15 mei 2018 10:24
UPDATE: Nike goes wild met de Nike Air Max 98 ‘AOP’ | release info

UPDATE – De blitse Air Max 98 waarvan we dachten dat die ‘Fractal Print’ zou heten blijkt onderdeel te zijn van een pack. Deze bevat de zwart witte versie een een Camo groene. Het pack heet ‘AOP’. Dat staat voor All Over Print.

En nu heeft het pack ook een officiele releasedatum. 31 mei zal dit pack releasen en de sneakers zullen €180 kosten. Ze staan nog niet op de site van Nike maar dat is bij nieuwe releases heel vaak zo. Houd de releasekalender in de gaten als je deze wil scoren!


Nike blijft maar doorgaan met nieuwe colorways droppen van de Nike Air Max 98. Zo zagen we eerder al de ‘Racer Blue’ en de ‘Crimson Red’. Nu komt Nike met een blitse, nieuwe colorway. De Nike Air Max 98 ‘Fractal Print’ is bijna helemaal bedekt met een print, zoals de naam al verklapt.

Deze Nike Air Max 98  bevat een zwart-wit fractal print over het gehele upper. De rode Nike Swoosh met gele rand brengt veel contrast in het ontwerp. De sneaker heeft een witte tussenzool en zwarte buitenzool. De look is afgewerkt met 3M reflecterende lijnen voor een kenmerkende touch. Ook al hergebruikt de 98 de tussenzool unit van zijn voorganger de Air Max 97, dankzij het bovenwerk is Nike er weer in geslaagd een unieke Air Max 98 uit te brengen.

Er is helaas nog niks bekend over een releasedatum, maar je kunt verwachten dat de Nike Air Max 98 ‘Fractal Print’ later deze lente / zomer verschijnt bij geselecteerde verkopers en bij Nike.com. Houd onze releasekalender in de gaten voor updates.


UPDATE | Product info

Releasedatum: 31 mei 9:00

Nike Air Max 98 ‘AOP’

Prijs: €180,-
Colorway: White/Team Orange-Black
Stylecode: AQ4130-100
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Max 98 ‘AOP’

Releasedatum: 31 mei 9:00
Prijs: €180,-
Colorway: Khaki/Team Orange-Medium Olive
Stylecode: AQ4130-200
Shoplink: klik hier >>