Skip to content
Upcoming

UPDATE: De Puma RS collectie releasedatum is bekend

11 april 2018 11:28
UPDATE: De Puma RS collectie releasedatum is bekend

Puma is uitgegroeid tot een van de grootste sportmerken ter wereld. Het is een pionier op het gebied van hardlopen, en vroeger was het merk zelf te innovatief. De Puma RS collectie is een eerbetoon aan de RS technologie uit de jaren ’80.

De RS-Computer collectie was een vooruitstrevende en technologische collectie. Niet alleen qua materiaal maar ook qua computer-technologie was de collectie ver voor zijn tijd uit. De schoen maakte gebruik van een systeem waarmee je de tijd, afstand en calorie verbranding kon meten. De Puma RS-Computer was de eerste schoen die dit gebruikte, later hebben we dit groter bij Nike en Apple gezien.

De originele Puma RS-Computer

Voor de zomer collectie is Puma terug gegaan naar het design van de originele RS-Computer. In de nieuwe RS collectie zit de RS-0, RS-100 en de RS-350. De RS-100 is nagenoeg een retro van de originele sneaker uit de jaren 80, hier zit alleen het uitstekende deel voor de snoeren niet meer op. De Puma RS-0 heeft zijn inspiratie uit de originele RS modellen gehaald maar speelt ook in op de moderne trends.. De sneaker heeft een minimale ‘chunky’ zool die helemaal de bij hedendaagse mode past. De karakteristieke Puma streep op de zijkant bestaat uit kleine schuin lopende stiksels. De zool is gemaakt van een nieuw en lichter PU materiaal voor ultiem loopcomfort.

De colorways van alle drie sneakers bestaan uit wit, zwart en groen. Groen is de kleur die veel bij Puma gebruikt is in verpakkingen, reclame uitingen en schoenen.

De Puma RS collectie zal op 14 april uitkomen bij geselecteerde retailers. Een wereldwijde release staat gepland op 19 april. Houd voor updates omtrent de collectie Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Puma RS-0

Releasedatum: 14 april, wereldwijd 19 april
Prijs: €100,-
Colorway: White-GrayViolet-BiscayGreen
Stylecode: 366887-01


Puma RS-100

Releasedatum: 14 april, wereldwijd 19 april
Prijs: €100,-
Colorway: GrayViolet-BiscayGreen-White
Stylecode: 367913_01


Puma RS-350

Releasedatum: 14 april, wereldwijd 19 april