Skip to content
Upcoming

Unboxing: De Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Dark Obsidian’

4 november 2018 17:25
Unboxing: De Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Dark Obsidian’

Vorige week hebben we de unboxing gedaan van de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Wheat Gold’ colorway. Deze week is het de beurt aan de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Dark Obsidian’.

Afgelopen weekend (3 nov) was de planning dat beide colorways (‘Dark Obsidian’ en de ‘Wheat Gold’) zouden droppen, echter kregen we een paar dagen ervoor de informatie dat de release is uitgesteld naar donderdag 13 december 2018. Ja, je leest het goed, 13 DECEMBER! En dan te bedenken dat ze vorige week nog bij OFFSPRING gereleased zijn. (Wellicht dat er nog een paar paartjes op voorraad zijn, Klik hier >>>)

De Nike Air Max 1 Premium komt dus in twee colorways te weten: De ‘Wheat Gold’ en de ‘Dark Obsidian’. Beide sneakers hebben een Swoosh en tong label van zachte badstof en corduroy overlays op de middenvoet. Bij de ‘Wheat Gold’ colorway is de Swoosh in “Rust Pink’ uitgevoerd en de corduroy overlays in een contrasterende ‘Total Orange’. Bij de Nike Air Max 1 ‘Dark Obsidian’ is de Swoosh in een prachtige ‘Cobalt Tint’ uitgevoerd en de corduroy overlays in ‘Canvas Olive’. Beide sneaker staan op een crème kleurige midzool met een Crepe Sole aan de onderkant.

Benieuwd naar de Nike Air Max 1 “Ocean Obsidian” Crepe Sole? Check de unboxing video hieronder.

Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Dark Obsidian’

Releasedatum: 13 december 2018 om 09:00 uur
Prijs: €150,-
Colorway: Dark Obsidian/Cobalt Tint/Ocean Bliss
Stylecode: CD7861-400
Storelist: Bekijk hier de volledige Storelist >>

‘Dark Obsidian'

‘Dark Obsidian'

‘Dark Obsidian'