Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 2

22 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 2

De ”12 days of Christmas” actie is officieel begonnen! Voor wie onder een steen hebben geleefd, wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app gaan verloten!

We beginnen day 2 met een nieuwe holy grail, namelijk niets minder dan de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ”Dark Obsidian”.

Day 2 // Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ”Dark Obsidian”

Op 13 december 2018 is de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ”Dark Obsidian” uitgekomen. De populaire sneaker was binnen no time uitverkocht maar wees niet getreurd! Wij bieden jou nu de kans om de sneaker te winnen!

De Swoosh en het tong tabel op de sneaker zijn van een zachte badstof materiaal gemaakt. De overlays op de middenvoet zijn van corduroy. De Swoosh komt in een prachtige ”Cobalt Tint” kleur en de corduroy overlays in een ”Canvas Olive” kleur. De sneaker staat op een crème kleurige midzool met de populaire Crepe Sole aan de onderkant.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ”Dark Obsidian” te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]