Skip to content
Newsfeed

Twee nieuwe Nike Air Force 1’s bij Foot Locker

31 december 2021 15:00
Twee nieuwe Nike Air Force 1’s bij Foot Locker

Bij Foot Locker zijn er twee nieuwe Nike Air Force 1’s op voorraad, namelijk de Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh. Het silhouet heeft een speels uiterlijk.

De Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh is in twee verschillende colorways verkrijgbaar, ‘Game Royal’ en ‘Black’. Het bovenwerk van het model is gemaakt van leer en in het wit.

De Swoosh op de zijkant is ook gemaakt van leer en is of in de ‘Game Royal’ kleur, of in het zwart. Uit het midden van de Swoosh is een hap genomen in de vorm van een kleinere Swoosh. Hierdoor kijk je weer naar het witte bovenwerk. De kleine Swoosh die er uit is staat onder de grote Swoosh op de hiel.

De branding op deze sneaker heeft dezelfde kleur als de Swoosh. Alleen het bovenwerk, de zool, de veters en de voering zijn wit.

De Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Game Royal’ en ‘Black’ zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Foot Locker. Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender regelmatig in de gaten houden.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Game Royal'
Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'