Skip to content
Upcoming

Twee colorways van de atmos x ASICS GEL-Lyte III “NEXKIN”

14 oktober 2019 16:15
Twee colorways van de atmos x ASICS GEL-Lyte III “NEXKIN”

Het Japanse merk atmos heeft weer samengewerkt met ASICS. Dit keer zijn er twee colorways van de atmos x ASICS samenwerking uitgekomen.

Het merk atmos, wat oorspronkelijk komt uit Japan, is in 2000 opgericht door Hidefumi Hommyo. De eerste winkel begon heel klein ergens in Tokyo, maar ondertussen hebben ze zich erg uitgebreid en zijn er inmiddels acht winkels, waarvan één zelfs in New York. Er zijn ook al velen toffe samenwerkingen geweest met atmos. Zo heeft het merk ook al eerder samengewerkt met ASICS en daarvan zijn laatst weer twee nieuwe colorways bijgekomen.

atmos x ASICS GEL-Lyte III ‘NEXKIN’ | Details

Er komt een lichte en een donkere colorway uit met camouflage patronen. De sneaker is gemaakt van NEXKIN. Dit is een speciaal soort textiel dat ontwikkeld is door ASICS. Het is extreem licht en ook goed ademend. De wit/grijze colorway is daarnaast nog gemaakt van leer. De zwart/bruine colorway is daarnaast van suède gemaakt. Het NEXKIN lijkt op mesh en daarachter bevinden zich de camouflagepatronen. Verder zijn de ASICS strepen op de zijkant en de ‘GEL’ branding op de achterkant reflecterend. De midsole is wit en de outsole is doorschijnend met ook een camouflagepatroon.

De sneakers zijn al een tijdje te koop bij atmos online en bij de fysieke winkels van atmos en geselecteerde retailers. De sneakers kosten rond de €130,- maar er is nog niet bekend of ze ook nog hier verkrijgbaar worden. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor foto’s van de schoenen.


atmos x ASICS GEL-Lyte
atmos x ASICS GEL-Lyte III "NEXKIN" 191A339-100
atmos x ASICS GEL-Lyte
atmos x ASICS GEL-Lyte III "NEXKIN"
191A339-001
atmos x ASICS GEL-Lyte
Images by atoms_tokyo