Skip to content
Brand

Trending sneakers voor minder dan €100 bij Foot Locker

15 augustus 2023 17:43
Trending sneakers voor minder dan €100 bij Foot Locker

Als je denkt dat je altijd veel geld moet uitgeven aan populaire sneaker modellen, heb je het mis. In het veelzijdige assortiment van Foot Locker vind je bijvoorbeeld veel sneakers tegen geweldige prijzen. Foot Locker biedt retroklassiekers, limited editions, de nieuwste releases en exclusieve designs. Als je op zoek bent naar stijlvolle sneakers van hoge kwaliteit die je budget niet te boven gaan, ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel hebben we een paar trending sneakers uitgezocht die je bij Foot Locker kunt kopen voor minder dan € 100.

Nike Gamma Force

Deze vernieuwde versie van de Air Force 1 heeft een moderne en futuristische look en overtuigt met zijn chunky vibes. De Nike Gamma Force is verkrijgbaar voor slechts € 99,99.

Converse Chuck 70 High

De 70s Chuck is natuurlijk een absolute klassieker die overal bij past. Je kunt de sneaker al kopen voor € 89,99.

Asics JAPAN S PLATFORM

Deze milieuvriendelijke sneaker met een synthetisch leren bovenwerk en plateauzool is verkrijgbaar voor € 84,99.

Puma Teveris Nitro

Deze sneaker met stikstof verrijkte schuimtechnologie biedt een optimaal reactievermogen en zorgt ervoor dat het model licht is en een optimale demping heeft. Je kunt hem kopen voor € 99,99.

adidas Forum Low

Deze schoen met een basketbaldesign in beige kleurtinten, gecombineerd met een witte tussenzool en het roze adidas logo, is verkrijgbaar voor € 99,99.

New Balance Arishi

Deze sneaker is de perfecte mix van stijlvolle en sportieve look. Het bovenwerk van mesh met synthetisch en textiel biedt ondersteuning en is bovendien ademend. De Fresh Foam tussenzool geeft een fantastisch lichtgewicht gevoel en dempt elke stap met moderne technologie. Je koopt hem voor slechts € 89,99.

Nike P-6000

Deze hardloopschoen is in een nieuw jasje gestoken met futuristische details. Het moderne ontwerp met felblauwe accenten in de zool en de Swoosh heeft een coole look en kan zowel voor hardlopen als voor dagelijkse activiteiten worden gedragen. Je kunt hem kopen voor € 99,99.

Reebok Bb 4000 Ii

Dit model is een klassieke sneaker die overal bij past. De off-white en donkergroene kleuren zorgen voor een hippe retro vibe. Je kunt de basketbalsneaker kopen voor € 99,99.

New Balance CT302

De plateauzool en de onbedekte schuimtong geven dit model een geheel eigen stijl. Hierdoor kan hij zowel met rokken en jurken als jeans en shorts gecombineerd worden. Voor deze colorway betaal je € 99,99.

Converse CTAS Lift Platform Low

De klassieke Chucks in de lage variant geven een modern tintje aan de traditionele look met behulp van de plateauzool. Je kunt de Chuck krijgen voor € 84,99.

Met deze sneakers onder de € 100 heb je een mooie keuze voor je collectie. Bij Foot Locker vind je natuurlijk ook andere betaalbare sneakermodellen voor dames, heren en kinderen.

Op onze Sneakerjagers nieuwspagina vind je ook meer aanbiedingen en interessant nieuws uit de wereld van sneakers en blijf je altijd op de hoogte.