Skip to content
Upcoming

Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’

3 september 2019 13:14
Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’

Nadat Travis Scott recentelijk zijn Netflix documentaire ‘Look Mom I Can Fly’ heeft uitgebracht zal hij op 14 September 2019 weer iets nieuws uitbrengen. Deze keer zal het geen documentaire zijn maar de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ in samenwerking met Nike.

De voorgaande releases van Travis Scott

Travis Scott heeft al eerder verschillende sneakers uitgebracht met verschillende merken. In 2017 bracht hij voor het eerst sneakers uit in samenwerking met Nike, de Air Force Low 1 ‘White’. Een paar maanden later bracht hij weer Air Force Low 1’s uit, die op verschillende details na bijna identiek waren aan de eerste release. Vervolgens bracht hij donkergroene Air Jordan 4’s uit met de naam ‘Cactus Jack’. De Air Jordan 33’s die daarna uitkwamen waren van alle samenwerkingen het minst gehyped. De populairste sneaker van al zijn samenwerkingen is dan ook de Air Jordan 1, die het meest recent is uitbracht.

Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ | CN1084-200

Deze keer zijn de Air Jordan 6 aan de beurt in een donkergroene tint, genaamd ‘Medium Olive’. De sneaker bevat verschillende zwarte en rode accenten en de upper is gemaakt van suede panelen. Op de enkel kraag zit een klein vakje dat afgesloten kan worden met een button. Ook is op de hiel de Nike Air Jordan en Travis Scott branding te zien. Om het design af te sluiten heeft de schoen een glow-in-the-dark outersole.

Op 14 september zal de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ via verschillende retailers en de Nike SNKRS app beschikbaar zijn. Wees voorbereid want Travis Scott staat bekend om van te voren al een aantal paren te releasen. Houd dus vooral onze Releasekalender in de gaten voor de laatste informatie over deze release. Benieuwd naar foto’s van de sneaker? Scroll dan naar beneden!


Travis Scott X Air Jordan 6 'Medium Olive'

CN1084-200 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Images by @hanzuying