Skip to content
Win

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Nike Air Jordan 11 DMP ‘Gratitude’

22 december 2023 09:09
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Nike Air Jordan 11 DMP ‘Gratitude’

Welkom bij dag tien van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting, waar wederom een buitengewone prijs op je wacht. In de aanloop naar de feestdagen deelt Foot Locker 12 dagen diverse prijzen uit aan FLX-leden. Vandaag, op dag tien, maak je kans op de Nike Air Jordan 11 DMP ‘Gratitude’!

12 Days of Gifting – Dag 10

Foot Locker zet de toon voor een groots december met de 12 Days of Gifting. Tijdens deze periode maken FLX-leden kans op geweldige prijzen, waaronder sneakers, vliegtickets, gesigneerde caps en zelfs NBA-wedstrijdtickets. Als je nog geen lid bent van het FLX-programma van Foot Locker, wacht dan niet langer en meld je aan. Als lid profiteer je niet alleen van de kans op unieke prijzen, maar ook van diverse andere voordelen!

We zijn inmiddels alweer aangekomen op dag 10 van de 12 Days of Gifting, en Foot Locker presenteert vandaag opnieuw een bijzondere prijs. Vandaag maak je namelijk kans op een Nike Air Jordan 11 DMP ‘Gratitude’.

Nike Air Jordan DMP 'Gratitude'

Nike Air Jordan 11 DMP ‘Gratitude’

Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 11 is een eerbetoon aan de blijvende impact van Michael Jordan op de basketbalwereld, zowel op als naast het veld. Ook is het een shoutout naar toegewijde fans die van Jordan een wereldwijd icoon hebben gemaakt.

Deze Air Jordan 11, in een mix van wit, zwart en metallic goud, is een eerbetoon aan de Air Jordan 11 ‘DMP’ uit 2006, die samen met de Air Jordan 6 werd uitgebracht ter ere van Michael Jordan’s NBA-kampioenschappen van 1991 en 1996.

Er staat zelfs een verborgen bedankje op de binnenste tonglabels, doos en speciale tissuepapierverpakking met dankbare zinnen in verschillende talen. Een verouderde doorschijnende buitenzool en een witte tussenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

Wil je deze aan je sneakercollectie toevoegen? Doe dan mee vóór 25 december 2023!

Sneakerjagers x Foot Locker

Om mee te doen, moet je lid zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten om deel te nemen. De dagelijkse acties kosten 500 punten per deelname, waardoor leden twee keer gratis kunnen meedoen. Daarna volstaat een kleine shopsessie om meer punten te verzamalen! Ontdek hier meer over het FLX-lidmaatschap.

Schrijf je dus snel in voor het FLX-maatschap en maak kans op de laatste fantastische prijzen in de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. De winnaars worden op 28 december 2023 bekendgemaakt, en elke dag worden nieuwe prijzen onthuld. Je hebt vier dagen de tijd om deel te nemen aan elke prijs.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over de giveaway door het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten te houden!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date