Skip to content
Upcoming

Travis Scott gespot in Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’

21 augustus 2019 16:42
Travis Scott gespot in Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’

Terwijl we nog aan het wachten zijn op de release van de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ is Travis Scott alweer gespot in een nieuwe colorway van de Air Jordan 6. Tijdens zijn vakantie met Kylie Jenner in Europa werd de rapper uit Houston namelijk gespot in de Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’, een gele colorway van de Air Jordan 6.

Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’

Via verschillende foto’s is te zien dat het model en concept van de sneaker weinig verschilt met de ‘Medium Olive’ variant. Alleen de colorway is veranderd. Het gele bovenwerk is gemaakt van nubuck en wordt ondersteund door een zwart met witte zool. Ook het bovenwerk heeft een aantal opvallende details zoals het vakje aan de zijkant van de sneaker en de unieke branding. Kijk bijvoorbeeld naar de hak van de sneaker. Hier is zowel de ‘Cactus Jack’ als de Nike Air branding te vinden in het rood. Deze kleur zien we ook weer terug op het Jumpman logo op de wreef van de sneaker. Ook weten we dat het ‘Cactus Jack’ logo aan de binnenkant van het vakje waarschijnlijk rood gekleurd zal zijn.

Tenslotte zien we dat de stof onder het gele bovenwerk reflecterend is. Dit is te zien bij bijna alle Air Jordan 6 colorways en is kenmerkend aan het zesde Air Jordan model. Samen met de kenmerkende heeltab zorgt dit detail ervoor dat de Air Jordan 6 toch zijn klassieke look behoudt.

De Air Jordan 6 van de foto’s is waarschijnlijk een sample. Dit betekent dat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden aan de Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’. Ook over de releasedatum is weinig bekend. Bekijk de eerste gelekte foto’s van de sneaker hieronder. De eerste foto is een mockup van de sneaker.


Air Jordan 6 'Yellow Cactus Jack'
Image by: HouseOfHeat
Air Jordan 6 'Yellow Cactus Jack'
Air Jordan 6 'Yellow Cactus Jack'
Air Jordan 6 'Yellow Cactus Jack'
Air Jordan 6 'Yellow Cactus Jack'
Images by: thejordanvault23
Image by: laflamewxrld