Skip to content
Upcoming

The Walking Dead en Puma gaan een samenwerking aan

22 maart 2019 13:58
The Walking Dead en Puma gaan een samenwerking aan

Voor de negende finale van het Walking Dead seizoen, hebben ze een speciale samenwerking onthuld samen met Puma. Er komt een gloednieuwe sneaker van Puma in de sfeer van de welbekende Walking Dead serie. De exclusieve release van de Walking Dead X Puma is op maandag 25 maart alleen bij Footlocker.

De gloednieuwe sneaker krijgt het silhouet van de Puma GV Special die ontworpen is door Sneaker Customizer Alexander-John. Hij heeft een speciale gedachten achter de sneaker. Zijn inspiratie voor dit ontwerp kwam uit de serie van een personage met de naam Alpha. Dit is de leider van een gekke groep met de rechtmatige naam ‘The Whisperers’.

De details

Deze sneaker heeft een paar bijzondere kenmerken die erg herkenbaar zijn wanneer je de serie volgt. Deze kenmerken zijn ook verborgen in het volle zicht. De veters zijn hetzelfde als de veters die de whisperer gebruikt om het masker te verbinden met de X-kantstijl. Dit zie je onder de veters afgedrukt. De sneaker heeft nog een verborgen kenmerk. Wanneer beide sneakers naast elkaar staan, zie je een ‘Alpha’ (De Whisperer) op de binnenzolen. Daarnaast zie je nog een aantal tekens die verwijzen naar het einde van seizoen 9 en het begin van 10. De donkere vegen op de sneakers verwijzen naar de sporen op de ruggen van Michonne en Daryl die ze kregen nadat ze Rick verloren waren.

De releasedatum van de “Walking Dead” sneaker is op maandag 25 maart exclusief bij Footlocker. Benieuwd naar andere iconische releases? Check dan snel de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


The Walking Dead x Puma GV Special

Walking Dead X Puma
Walking Dead X Puma
Walking Dead X Puma
Images by alexander-john