Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 46

15 mei 2024 15:59
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 46

De volgende aflevering van The Sneaker Update staat online. Host Mats zit momenteel in Spanje, dus Lotte en Tom praten je bij over de verwachte Supreme x Nike Air Max 1 collab, de Dior x Stone Island collab en de comeback van de Nike Air 180. Ook komt Childish Gambino’s nieuwste album voorbij.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In de volgende aflevering bekijken Lotte en Tom de mock-up beelden van de Supreme x Nike Air Max 1 release, dat in 2025 zal gaan droppen. Ook bespreken ze de Air Jordan 1 Low ‘Mocha’, Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’ en de recente collectie van KITH en adidas.

De beef tussen Kendrick en J. Cole lijkt eindelijk over te zijn, dus is er ruimte voor nieuwe muziek waaronder Atavista – het nieuwe album van Childish Gambino.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.