Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 34

21 februari 2024 17:30
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 34

Ben je een sneakerliefhebber die altijd up-to-date wil blijven met de nieuwste releases en updates in de spannende wereld van sneakers? Zo ja, dan is The Sneaker Update podcast precies wat je zoekt! In deze podcast werpen Lotte, Mats en Tom iedere week een blik op aankomende sneaker releases. Deze week is onze Mats afwezig, maar Tom en Lotte zullen je bijpraten over The Supreme x Nike Air Max DN, het Met Gala 2024 thema en het nieuwe Air Jordan 4 Restomod model.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In deze aflevering wordt de Supreme x Nike Air Max DN besproken, die op 22 februari 2024 zal droppen. De NBA All Star Game van afgelopen weekend wordt besproken, evenals de aankondiging van het Met Gala-thema en Christopher Nolan’s gedachten over horrorfilms. Daarnaast geeft het duo hun uitgebreide mening over Nike’s nieuwe Air Jordan 4 Restomod silhouet dat in 2024 verwacht wordt.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.