Skip to content
Newsfeed

The Simpsons x adidas pack komt met drie sneakers

19 oktober 2023 15:29
The Simpsons x adidas pack komt met drie sneakers

De Amerikaanse animatieserie The Simpsons slaat opnieuw de handen in een met adidas. De serie, bekend van karakters als Homer en Bart Simpson, heeft in het verleden al eerder met adidas samengewerkt. Nu zien we de eerste beelden van een uitgebreid pack, bestaande uit drie sneakers.

The Simpsons x adidas

Voor de liefhebbers van de serie The Simpsons, is het jaar 2023 een groot jaar. Recent verscheen de The Simpsons x adidas Stan Smith ‘Homer Simpson’, een sneaker waarop Homer Simpson te zien is die zich in de bosjes verschuilt. Daarnaast worden er nog twee sneakers verwacht uit de welbekende samenwerking, waaronder de The Simpsons x adidas Rivalry Low ’86 ‘Treehouse of Horrors’.

Nu zien we maar liefst drie sneakers verschijnen die elk inspiratie halen uit de animatieserie. De eerste sneaker uit de collab, is de adidas NMD G1 die inspiratie haalt uit het karakter Homer Simpson. De sneaker heeft een felgele kleur. Op het bovenwerk zijn blauwe en bruine details geplaatst. Op het middenpaneel verschijnt het gezicht van Homer.

De tweede sneaker uit het pack, is de adidas Forum Low die in de kleuren van de woonkamer van het gezin Simpsons verschijnt. De sneaker heeft een kleurrijke uitstraling en combineert diverse materialen. Op de tong is het schilderij te zien dat in de woonkamer aan de muur hangt. Op de hiel is de hond te zien. De kraag heeft een unieke look en hint naar de bank.

Tot slot zien we de adidas adiFOM Superstar ‘Clouds’, een uniek silhouet met een wolkenprint over het gehele silhouet. De adiFOM haalt zijn inspiratie uit het klassieke Superstar silhouet, maar heeft een meer gestroomlijnde en dynamische look. Op het middenpaneel verschijnen de drie adidas strepen.

Het pack van The Simpsons en adidas heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we alle drie de sneakers in 2023 verwachten. Bekijk de beelden van het pack hieronder. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updatets.

The Simpsons X Adidas NMD G1 Homer Simpson
The Simpsons x adidas adiFOM Superstar “Clouds”
The Simpsons X Adidas Forum Low Living Room
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date