Skip to content
Newsfeed

The Quartersnacks x Nike SB Dunk Low ‘Reverse Zebra’ release

6 januari 2022 21:30
The Quartersnacks x Nike SB Dunk Low ‘Reverse Zebra’ release

De Nike SB Dunk Low ‘Reverse Zebra’ sample in samenwerking met The Quartersnacks komt waarschijnlijk uit voor het grote publiek. Het paartje in samenwerking met het NYC skateboarding platform heeft nog geen officiële releasedatum. Ook is het nog niet confirmed of dit model uit zal komen voor het grote publiek.

In 2021 werkte The Quartersnacks samen met Nike en brachten zij de SB Dunk Low ‘Zebra’ uit. De sneaker heeft een zebraprint op de upper en zwarte overlays. Op de hiel is het logo van The Quartersnacks te zien. Dit keer komt de Nike SB Dunk Low in een ‘Reverse Zebra’ colorway. Hierbij hebben de zwarte overlays een witte kleur gekregen.

De kicks verschenen op de Instagram account van @jfgrails. Op de foto’s zien we een witte SB Dunk Low met zwarte zebrastrepen. Op het label op de tong zien we rode details en ook op de hiel komt het logo van The Quartersnacks terug. Deze kleurt hier ook rood.

De Swoosh van de ‘Reverse Zebra’ behoudt zij zwarte kleur. In tegenstelling tot zijn voorganger hebben de hiel en mudguard een witte kleur gekregen. De sneaker heeft een bovenwerk van leer.

Nike heeft de release nog niet bevestigd. Het is dus dan ook nog niet zeker of de ‘Reverse Zebra’ een officiële release krijgt. Houd de releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven over The Quartersnacks x Nike SB Dunk Low in colorway ‘Reverse Zebra’.

The Quartersnacks x Nike SB Dunk Low Reverse Zebra
The Quartersnacks x Nike SB Dunk Low Reverse Zebra