Skip to content
Newsfeed

Supreme x Nike Air Max 98 TL: officiële beelden & releasedatum

1 november 2022 11:35
Supreme x Nike Air Max 98 TL: officiële beelden & releasedatum

Tegenwoordig is een Supreme seizoen bijna ondenkbaar zonder een of andere Nike samenwerking. Of het nu gaat om een kledingcapsule of schoeisel, ze brengen elk jaar wel iets samen uit. In het lopende Fall/Winter 2022 seizoen brachten ze al een Nike Blazer SB collab uit en ook een kledingcollectie met de Nike ACG lijn. Nu, een paar weken later brengen ze de Supreme x Nike Air Max 98 TL uit.

Een maand geleden berichtten we over de gelekte beelden van de aankomende Supreme x Nike Air Max 98 TL. Nu krijgen we een betere blik in de vorm van de officiële on-foot beelden. Deze collab heeft synthetisch leer en een mesh bovenwerk met reflecterende TPU overlays over de hele schoen. De foam tussenzool heeft een air unit over de gehele lengte van de schoen en de zool is compleet met rubberen buitenzolen.

Co-branding op de schoenen verschijnt op de tong, terwijl op de zijkant van de schoen Swooshes staan. Om het ontwerp compleet te maken is ‘SUPREME’ tekst rond het hiellipje verwrongen met Nike TL badges eronder. De sneaker komt in 4 tonale colorways, zwart, wit, bruin en roze.

De Supreme x Nike Air Max 98 TL zullen beschikbaar zijn via de Supreme webshop op 3 november om 17:00 uur. Er is vooralsnog geen prijs beschikbaar. Houd onze release kalender en de Sneakerjagers Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!