Skip to content
Newsfeed

Supreme x Nike brengen een klassieker terug in de vorm van de Air Max TL ’99

16 september 2022 17:33
Supreme x Nike brengen een klassieker terug in de vorm van de Air Max TL ’99

Supreme’s recente pogingen om een aantal oudere en minder bekende Nike silhouetten te vernieuwen blijven maar doorgaan. Echter, deze pogingen zijn soms een beetje een coin flip. Zo bleek de Supreme x Nike More Uptempo uit 2017 een enorm succes en blies het model nieuw leven in. De Uptempo zit sindsdien in opkomst. Daarentegen hebben we ook de Supreme x Nike Air Zoom Flight ’95 en de Air Max ’96 gezien.

Na hun laatste collab voor een nostalgische Nike SB Blazer Mid, gaat Supreme volgens de geruchten proberen de Nike Air Max TL ’99 nieuw leven in te blazen. Het model werd voor het eerst uitgebracht in 1998, maar werd vooral populair in 1999, vandaar de naam ’99.

Op de foto’s zien we een triple white colorway van de sneaker. Tot nu toe zijn de enige zichtbare veranderingen aan het silhouet de vervangen Nike Air Unit, die nu lijkt op die van de AM 97 modellen, en ‘SUPREME‘ branding op de hiel in een groovy stijl.

Voor zover we weten zijn er meerdere colorways onderweg en zal de sneaker ofwel in de lopende FW22 collectie of volgend jaar in 2023 uitkomen. Houd de Sneakerjagers Instagram en nieuwsfeed in de gaten zodat je geen gehypte releases mist! Bekijk ook onze releasekalender voor aankomende releases met de knop hieronder!

Supreme x Nike air max tl 99