Skip to content
Newsfeed

Aankomende Supreme x Nike ACG FW22 samenwerking

12 september 2022 18:33
Aankomende Supreme x Nike ACG FW22 samenwerking

Supreme heeft zojuist hun volgende samenwerking aangekondigd voor het Herfst/Winter 2022 seizoen. De volgende op de lijst, na samenwerkingen met Nike SB en Pope.L dit seizoen, is de Supreme x Nike ACG collab. Geruchten over deze langverwachte samenwerking doken al in juli 2022 op.

Deze collectie is exclusief voor Supreme gemaakt en zal ook alleen door Supreme worden verkocht. De lijn bestaat uit verschillende denim en fleece artikelen. De belangrijkste artikelen in deze lijn zijn, ACG Denim Pullover, Belted Denim Pant en Denim 6-Panel gemaakt van waterbestendig Cordura® katoen denim.

Andere artikelen zijn de polar fleece ACG Fleece Pullover met nylon ripstop panelen, en de waterbestendige ACG Nylon Trail Short. De serie wordt gecompleteerd door de poly DRI-FIT ACG Jersey en de ACG Grid Tee met grafische print.

De Supreme x Nike ACG samenwerking zal in Europa verkrijgbaar zijn op 15 september 2022, om 17:00 via de Supreme webshop. Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten voor het nieuwste sneaker- en kledingnieuws!