Skip to content
Newsfeed

Support je team met de WK voetbaltenues van Nike

28 oktober 2022 15:06
Support je team met de WK voetbaltenues van Nike

Nog even en we kunnen weer in onze oranje kleren met de gehele familie voor de tv gaan zitten, het WK 2022 staat namelijk voor de deur. Dit jaar zullen ze gaan voetballen in Qatar. De host opent het tournament op 20 november 2022 tegen Equador. Nederland trapt af op 21 november 2022 tegen Senegal.

Je hebt dus nog een klein maandje om oranje kleding te scoren! Support je liever een ander land? Nike got your back! Het merk heeft verschillende tenues ontworpen die ieder een ode brengt aan de voetbalcultuur van zijn thuisland.

Nike heeft de thuis- en uitshirts voor de nationale teams van Brazilië, Frankrijk, Engeland, Nederland, Portugal, Australië, Canada, Kroatië, Zuid-Korea, Polen, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en het gastland Qatar ontworpen.

Opvallende ontwerpen zijn de uitshirts van Portugal, de op de vlag geïnspireerde thuisshirts van Brazilië en de shirts van de Fransen, die nationale en regionale details bevatten, wat staat voor de sterke cultuur van Frankrijk. Ook de Amerikaanse collectie valt op, deze is namelijk geïnspireerd op de diverse sportgeschiedenis van het land.

Op het Nederlandse shirt zijn oranje manen geplaatst, die staan voor de Hollandse Leeuw. Daarnaast heeft het shirt zwarte details wat staat voor de fighting spirit, waarmee het team van Louis van Gaal zal gaan strijden voor de titel.

Alle tenues zijn op dit moment te koop op de website van Nike! Via de button hieronder kun je de shirts aanschaffen. Juich je team naar de overwinning toe en neem vooral de tijd om de shirts hieronder in detail te bekijken!

Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK
Nike WK