Skip to content
Newsfeed

Summer must-haves nu met 30% korting bij PUMA

22 juli 2022 14:00
Summer must-haves nu met 30% korting bij PUMA

Inmiddels is de zomer van 2022 in volle gang. Iedereen in Nederland weet natuurlijk, dat je voorbereid moet zijn op alles. De ene dag heb je warme zonnestralen en de volgende dag komt regen met bakken uit de hemel vallen. Bij verschillende weersomstandigheden horen ook verschillende outfits. Maak je daarom klaar om alle temperaturen te kunnen trotseren met PUMA! Het Duitse sportmerk komt met een kortingscode waarbij je 30% korting krijgt op verschillende summer must-haves!

Van vrijdag 22 juli 2022 tot en met vrijdag 29 juli 2022 krijg je met de code ‘SUMMER30‘, 30% korting op geselecteerde items. Wanneer je de code toevoegt aan je winkelwagen, zul je automatisch profiteren van de korting. PUMA biedt een breed scala aan sneakers, kleding en accessoires. Zo shop je het PUMA x DUA LIPA Slim T-shirt nu voor €23,95 in plaats van €35,00.

Vergeet niet om de code ‘SUMMER30‘ bij het afrekenen toe te voegen. Klik op de button hieronder om door het gehele aanbod van PUMA te scrollen! Zorg dat jij klaar bent voor alle weersomstandigheden.