Skip to content
Upcoming

De Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Caged komt eraan

7 maart 2020 12:55
De Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Caged komt eraan

Na veel geruchten hebben we nu eindelijk de eerste beelden van de Stussy x Nike Zoom Spiridon Caged.

Sneaker leakers PY_RATES plaatsten in november vorig jaar op hun twitter dan er een samenwerking aan zat te komen tussen Stussy en Nike. Het zal gaan om een Air Zoom Spiridon KK en Air Zoom Spiridon CG 2. Nu zijn er in de afgelopen 24 uur twee foto’s gedeeld van de mogelijk de Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage.

De eerste foto werd gedeeld door A$AP MOB member A$AP NAST. Op de foto was de Nike Air Zoom Spiridon Caged te zien. De sneaker heeft een zwart met grijs mesh upper met metallic silver overlays. De sneaker wordt gedecoreerd door een zwarte toe cap met witte stippen en glimmende Swoosh op de midfoot en toebox. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole met een caged Air Unit.

In de andere foto’s was te sneaker te zien in een Fossil/Black colorway. De base van de sneaker is gemaakt van mesh met groot en deels van de sneaker gemaakt van canvas. Wat we hier wel zien en niet op de foto van A$AP NAST is dat er Stussy branding bevind op de hiel. Voor de rest rust het boven werk weer op een Fossil midsole met een zwarte cage rondom de Air Unit.

Het is nog niet duidelijk wanneer de sneaker uit zal komen, houd daarom onze blog in de gaten!


Stussy x Nike
Image by A$AP NAST
Stussy x Nike
image by Spiridon_97
images by Organiclab.zip