Skip to content
Brand

Start het nieuwe seizoen in stijl met deze PUMA herfstoutfits

11 september 2023 18:49
Start het nieuwe seizoen in stijl met deze PUMA herfstoutfits

Nog maar een paar weken voordat de herfst begint – dus het is tijd voor mooie, nieuwe en ook functionele outfits! PUMA heeft enkele nieuwe herfst-stylen en collecties die daarbij passen. Of je nu op zoek bent naar sneakers voor het volgende seizoen, praktische accessoires of de nieuwste trends op het gebied van kleding. Vandaag laten we je zien wat er nieuw is bij PUMA en hoe je de stukken kunt stylen.

PUMA Herfstoutfits voor dames

1. WMNS PUMA herfst outfit 1

De eerste outfit is perfect om elke dag te dragen – comfortabel en stijlvol tegelijk. Je combineert een casual trui met een grijze joggingbroek, een pet en een paar PUMA CA Pro Classics. Deze komt in een mooie herfstkleurenpalet en is gemaakt van robuust leer.

2. WMNS PUMA herfst outfit 2

Hier combineer je een oversized trui met een oversized joggingbroek. Als het een beetje fris is op een herfstdag, kun je het Classics Oversized Puffer Jacket dragen. Vooral op de PUMA Mayze sneakers, die je nu voor een gereduceerde prijs kunt bemachtigen, valt de sweatpants heel mooi. Een plateauzol in de herfst komt altijd van pas!

PUMA herfstoutfits voor heren

1. Mens PUMA herfst outfit 2

Deze pasvorm is ook cool en knus. Combineer een sweatshirt met een bijpassende joggingbroek en, als je uitgaat, een knusse muts. De look wordt afgemaakt met de PUMA180 Corduroy.

2. mens PUMA herfst outfit 2

We sluiten onze blog af met nog een chille herfst fit. Combineer de Better Classics sweatpants met een bijpassende trui en een jack om je warm te houden op koudere dagen. De look wordt afgemaakt met de PUMA Slipstream, die je nu voor een gereduceerde prijs kunt kopen!

Welke PUMA herfstlook vind jij het mooist? Laat het ons weten via Sneakerjagers Instagram! Klik op de knop hieronder om direct naar PUMA te gaan en nog veel meer looks voor de herfst te bekijken.