Skip to content
Newsfeed

SNKRS DAY 2022 staat voor de deur!

7 augustus 2022 12:00
SNKRS DAY 2022 staat voor de deur!

Morgen, maandag 08 augustus 2022, vieren we samen met Nike de vijfde anniversary van de SNKRS app. Nike pakt dit jaar groots uit door de community online en offline samen te brengen tijdens SNKRS DAY. Afgelopen week werden er al verschillende sneaker drops bekend gemaakt. Maar daar blijft het niet bij, er zal nog veel meer plaatsvinden op deze speciale dag! Dit kunnen jullie verwachten van SNKRS DAY 2022.

Op SNKRS Day zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zo zullen er vier verschillende liveshows te zien zijn die gehost worden door Will en Az. Tijdens deze liveshows kun je meedoen aan polls en wedstrijden. Daarnaast kun je luisteren naar inspirerende gesprekken.

Dat is nog niet alles! Nike komt met een live broadcasting vanuit Londen, Parijs en Berlijn. In deze broadcast gaan SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers. Ook zullen er in de app verschillende items en clips te zien zijn waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community.

Last but not least, misschien wel iedereens meest favoriete moment van de dag: de nieuwe sneaker drops. Tijdens SNKRS Day zullen eindelijk de Air Force 1 ‘SNKRS Day’, Air Max 1 ‘Tour Yellow’, Air Jordan 1 ‘Taxi’ en Air Jordan 4 WMNS ‘Canyon Purple’ gaan releasen.

Nog heel even wachten en dan is het zover! De Nike SNKRS Day zal plaatsvinden op maandag 8 augustus 2022. Het programma begint om 12:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Vergeet niet je meldingen in de SNKRS app aan te zetten, zodat je er zeker van bent dat je niets mist! Wellicht heeft Nike nog meer voor ons in petto.

Hou vooral ook onze Instagram in de gaten voor exclusieve live content tijdens het evenement!