Skip to content
Upcoming

SNEAKRS Anniversary: Nike SNEAKRS Stash & Golden Tag

7 augustus 2019 11:37
SNEAKRS Anniversary: Nike SNEAKRS Stash & Golden Tag

Dat de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app gevierd gaat worden is inmiddels al bekend. Bij het éénjarige bestaan hebben we ons helemaal gek gekrast en konden we zo de meeste geliefde sneakers uit het eerste jaar kopen. Dit jaar zijn er echter meerdere bronnen die spreken over een mogelijke Nike SNEAKRS Stash drop.

SNEAKRS Stash is een manier van releasen die vanuit de app geregeld wordt, maar waarbij je wel op een bepaalde locatie moet zijn. Hoe werkt het dan? Een bepaalde locatie wordt bekendgemaakt en vanaf een bepaalde tijd kan je hier sneakers in de app kopen. Eenmaal op de locatie van de Stash kan er gewerkt worden met de sneakercam, een sneaker open krassen of simpel weg halen en betalen. Bij vorige SNEAKRS Stash releases werden de sneakers meestal verzonden maar in sommige gevallen kon je ze direct meenemen, dit ligt voornamelijk aan de locatie.

Nike SNEAKRS Stash 8 augustus 2019

Wat betekent dit voor donderdag 8 augustus? Volgens verschillende bronnen wordt deze manier van releasen gebruikt. De gegeven locaties waar het plaats zal vinden zijn Londen, Parijs en Berlijn. Door middel van verschillende drops zal er een digitale speurtocht ontstaan in deze steden. Tijdens deze tocht maak je kans om de meest gewilde sneakers van het afgelopen jaar te kopen! Desondanks dat de plaats Hilversum een aantal keer genoemd werd, is dit geen aannemelijke plaats voor deze ‘Sneaker Hunt’, maar houd de Nike SNEAKRS app goed in de gaten voor enige verassingen!

Sneaker ‘Golden Tag’

Er kan ook een ‘Golden Tag’ gevonden worden in de app! Met dit ticket krijg je in de toekomst beloningen! Hoe en waar deze te vinden is, is nog niet bekendgemaakt. We verwachten wel dat er weer geswiped en gekrast moet gaan worden!

We verwachten ook dat er snel nieuwe informatie naar buiten gaat komen over de mogelijke re-stocks van 8 augustus. Houd de Sneakerjagers blog, Facebook en Instagram in de gaten voor meer updates rondom de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app.

Nike SNEAKRS Stash