Skip to content
Upcoming

Sneakpeak: Nike Air Max 1 ‘Just Do It’

8 maart 2018 13:59
Sneakpeak: Nike Air Max 1 ‘Just Do It’

De Nike Air Max 1 is meer dan populair op dit moment. Met de aanstaande atmos X Nike ‘Animals 2.0’ release en vele normale releases brengt Nike in rap tempo verschillende Air Max 1’s uit. Nu zijn er afbeeldingen gelekt van een Nike Air Max 1 ‘Just Do It’.

Als jij wilt laten zien dat je een Nike liefhebber bent dan zijn deze Nike Air Max 1’s zeker iets voor jou. Op de sneaker zitten verschillende patches en borduursels met Nike logo’s en de Nike slogan: JUST DO IT. Voor contrast op de sneaker komt de oranje kleur terug in de veterogen, in de Air Unit en de veters. De vorm van de Air Max 1 is gelukkig de laatste tijd ook flink verbeterd. Waar de Air Max 1 een periode met een mindere vorm had, heeft hij nu zijn strakke vorm weer terug.

De sneaker zelf is van wit leer en heeft een multicolor outsole met de kleuren oranje, zwart en wit. Als deze sneaker geen hoofden doet draaien op de straat, welke dan wel?

Over een release is nog niets officieel bekend, maar verwacht wordt dat de sneaker in het voorjaar gereleased zal gaan worden samen met de rest van de ‘Just Do It’ collectie. Houd voor updates Sneakerjagers en onze releasekalender in de gaten!

Nike Air Max 1 ‘Just Do It’


Update: Nieuwe foto’s:


Images: spicychickenwings & DirtyMoney823