Skip to content
Newsfeed

Sneakerzone komt op 22 mei naar Nijkerk

2 april 2022 10:00
Sneakerzone komt op 22 mei naar Nijkerk

Op zondag 22 mei komt Sneakerzone naar Nijkerk. Sneakerzone is een groot sneaker event waar het niet alleen om sneakers draait, maar ook om de cultuur er omheen.

Op het grote evenement kan je natuurlijk een hoop sneakers bekijken. Bij de stands zul je exclusieve en limited edition paartjes vinden, samen met zeldzame samples. Omdat het bij Sneakerzone ook om de cultuur erheen draait zijn er nog een hoop andere activiteiten te beleven.

Het Restocks team zal aanwezig zijn om jouw aankopen op authenticiteit te controleren. Ook zullen er een hoop presentaties zijn van grote sneakerfanaten.

Op het event kan je een hoop verschillende stands vinden die niks met sneakers te maken hebben. Zo staan er een hoop rekken waar jij een nieuwe outfit kan scoren en is er vaak een barber die jouw kapsel en baard kan verfrissen. Er zullen stands zijn waar jij horloges kan bewonderen en kopen, maar ook waar je andere items zoals puzzels en videogames kan scoren. Tijdens Sneakerzone zal er ook een area zijn waar jij kan bijkomen met een videogame.

Sneakerzone is op zondag 22 mei terug in Nijkerk. De tickets zijn nu in de verkoop. Klik op de button hiernaast voor de ticketshop.

Sneakerzone
Sneakerzone
Sneakerzone