Skip to content
Win

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – iPhone 15 Pro + New Balance 1906R

19 december 2023 09:08
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – iPhone 15 Pro + New Balance 1906R

Dag zeven van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting campagne is aangebroken en dat betekent dat ons weer een bijzondere prijs staat te wachten. In de aanloop naar de feestdagen geeft Foot Locker 12 dagen lang verschillende prijzen weg aan FLX-leden. Op de dag zeven maak je kans op een iPhone 15 Pro + New Balance 1906R!

12 Days of Gifting – Dag 7

Foot Locker pakt grootst uit tijdens de maand december. Gedurende de 12 Days of Gifting krijgen FLX-leden de kans om grote prijzen te winnen, variërend van sneakers tot all-inclusive reizen. Als je nog geen lid bent van het FLX-programma van Foot Locker, meld je dan snel aan! Als lid maak je niet alleen kans op unieke prijzen, maar profiteer je ook van andere exclusieve voordelen.

Na de onthulling van prijzen zoals een Playstation 5 met Nike Air Max TN-sneaker, een Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 pack met ByParra tas en een Air Jordan High-heat sneaker, presenteert Foot Locker vandaag de nieuwste prijs. Als je de kans hebt gemist om mee te doen aan de eerdere prijzen, aarzel dan niet en schrijf je snel in terwijl het nog kan!

iPhone 15 Pro + New Balance 1906R

Dag zeven komt met een wel erg bijzondere prijs. Maak kans op een iPhone 15 Pro in de kleur ‘Natural Titanium’ en een New Balance 1906R in je eigen maat.

De iPhone 15 Pro is het nieuwste model van Apple. Met een opslagruimte van 128 GB heeft deze telefoon meer dan genoeg ruimte voor al je foto’s en video’s. Het 6,7″ Super Retina XDR-scherm zal indruk op je maken met zijn levendige kleuren en met het Pro Camera-systeem van Apple maak je foto’s met een superhoge resolutie.

Maar dat is nog niet alles, je maakt ook kans op een New Balance 1906R voor dames of heren in je eigen maat. De New Balance 1906R is in 2023 een erg populair model en dat is niet zonder reden. Het dynamische silhouet in combinatie met New Balance brandings maakt de sneaker een geliefd paar bij velen. Schrijf je in voor 22 december 2023 om een New Balance 1906R en iPhone 15 Pro te bemachtigen!

Sneakerjagers x Foot Locker

Om deel te nemen, dien je lid te zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten om mee te doen. De dagelijkse acties kosten 500 punten per deelname, waardoor leden twee keer gratis kunnen meedoen. Daarna is een kleine shopsessie voldoende om weer meer punten te verzamelen! Ontdek hier mee over het FLX-lidmaatschap.

Meld je snel aan voor het FLX-lidmaatschap en maak kans op fantastische prijzen van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. De winnaars worden op 28 december 2023 bekendgemaakt, en elke dag worden nieuwe prijzen onthuld. Je hebt vier dagen de tijd om deel te nemen aan elke prijs.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over de giveaway door het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten te houden.