Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 + ByParra bag

15 december 2023 09:12
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 + ByParra bag

Foot Locker en Sneakerjagers komen op de derde dag van de 12 Days of Gifting campagne met een wel heel bijzondere prijs. In de aanloop naar de feestdagen geeft Foot Locker 12 dagen lang diverse prijzen weg aan FLX-leden. Op de derde dag van de 12 Days of Gifting giveaway maak je kans op een Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 + een ByParra tote bag. Lees hier meer.

12 Days of Gifting – Dag 3

Foot Locker pakt groots uit tijdens de maand december. Tijdens de 12 Days of Gifting maken FLX-leden kans op grote prijzen – van sneakers tot aan all-inclusive trips. Mocht je nog geen lid zijn van het FLX-programma van Foot Locker, meld je dan snel aan. Als lid maak je kans op unieke prijzen en profiteer je van andere voordelen.

Na de eerste twee prijzen al aangekondigd waren, toont Foot Locker op dag drie een unieke prijs. Maak kans op de Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 + een totebag van ByParra. Awake NY is een kledinglabel uit New York, opgericht door Angelo Baque. De GEL-NIMBUS 3 combineert nieuwe technologieën met klassieke ontwerpen uit het verleden. Een herenschoen in maat 43 of een damesschoen in maat 39 ligt voor het grijpen bij Foot Locker.

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting

Daarnaast maak je ook kans op een waterafstotende ByParra totebag. De tas wordt gekenmerkt door het welbekende motief van de Amsterdamse kunstenaar. Het kleurrijke design matcht goed met de uitgesproken kleuren die op de sneakers zijn gebruikt.

Mis deze unieke giveaway niet en schrijf je voor 18 december 2023 in via je FLX-account.

Om te kunnen participeren, moet je lid zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten voor je deelname. De dagelijkse acties kosten 500 punten per deelname. Leden kunnen dus twee keer gratis meedoen, daarna is een kleine shopsessie voldoende om weer meer punten te innen! Lees hier meer over het FLX-lidmaatschap.

Sneakerjagers x Foot Locker

Schrijf je dus snel voor het FLX-lidmaatschap in en maak kans op grote prijzen van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. Foot Locker maakt de winnaars van de campagne op 28 december 2023 bekend. Elke dag worden er nieuwe prijzen aangekonigd. Per prijs kun je vier dagen lang participeren.

Houd dus het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de giveaway.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date