Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Air Jordan high-heat sneaker

16 december 2023 09:10
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Air Jordan high-heat sneaker

Foot Locker en Sneakerjagers komt op dag vier van de 12 Days of Gifting campagne met een wel heel bijzondere prijs. In de aanloop naar de feestdagen geeft Foot Locker 12 dagen lang diverse prijzen weg aan FLX-leden. Op de vierde dag van de 12 Days of Gifting giveaway maak je kans op een Air Jordan high-heat sneaker naar keuze. Lees hier hoe je kunt participeren.

12 Days of Gifting – Dag 4

Foot Locker pakt groots uit tijdens de maand december. Tijdens de 12 Days of Gifting maken FLX-leden kans op grote prijzen – van sneakers tot aan all-inclusive trips. Mocht je nog geen lid zijn van het FLX-programma van Foot Locker, meld je dan snel aan. Als lid maak je kans op unieke prijzen en profiteer je van andere voordelen.

Na aankondigingen van prijzen als tickets voor een NBA-wedstrijd + trip naar Parijs, een Playstation 5 met Nike Air Max TN sneaker en een Awake NY x ASICS GEL-NIMBUS 3 pack met ByParra tas, toont Foot Locker vandaag de volgende prijs. Mocht je de voorgaande prijzen gemist hebben, schrijf je dan snel in nu het nog kan!

Air Jordan high-heat

De vierde prijs in het rijtje is er eentje voor de Air Jordan liefhebbers. Maak kans op een van de vier high-heat sneakers. Afgelopen jaar zijn er ook bij Foot Locker weer veel spectaculaire Jordan Brand releases verschenen. Nu krijg je de kans om je favoriete te winnen.

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting

De vier sneakers waar je uit kunt kiezen:

  • Air Jordan 1 High ‘Lost and Found’ – een re-release van de klassieke Chicago Bulls colorway. De colorway werd gedebuteerd als de ‘Chicago Reimagined’ en brengt ode aan mom-and-pop shops. De sneaker verscheen eind 2022 en was direct een hit.
  • Air Jordan 4 ‘Thunder’ – de zwart met gele colorway werd geïntroduceerd in 2006 en was direct een hit. Mocht je van klassiekers houden, is deze sneaker er zeker eentje voor jou.
  • Air Jordan 3 ‘White Cement’ – misschien wel dé release van vorig jaar; de reimagined variant van de klassieke ‘White Cement’ die in 1988 verscheen. Een klassieke sneaker met een vintage touch.
  • Air Jordan 5 ‘Craft’ – een sneaker met een ingetogen colorway gecombineerd met vooruitstrevende technologieën. Perfect voor degenen die fan zijn van moderne designs.

Om te kunnen participeren, moet je lid zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten voor je deelname. De dagelijkse acties kosten 500 punten per deelname. Leden kunnen dus twee keer gratis meedoen, daarna is een kleine shopsessie voldoende om weer meer punten te innen! Lees hier meer over het FLX-lidmaatschap.

Schrijf je voor 19 december 2023 in om kans te maken op één van de high-heat Air Jordan sneakers.

Sneakerjagers x Foot Locker

Schrijf je dus snel voor het FLX-lidmaatschap in en maak kans op grote prijzen van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. Foot Locker maakt de winnaars van de campagne op 28 december 2023 bekend. Elke dag worden er nieuwe prijzen aangekonigd. Per prijs kun je vier dagen lang participeren.

Houd dus het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de giveaway.