Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers The Untold Story – ‘Big Bubble’ challenge winner announcement

27 maart 2023 16:00
Sneakerjagers The Untold Story – ‘Big Bubble’ challenge winner announcement

De maand maart staat in het teken van de Nike Air Max 1. Op 26 maart 2023 was het Air Max Day en vierde Sneakerjagers deze dag gevierd met een unieke giveaway. In ‘The Untold Story’ community challenge van Sneakerjagers leerde je meer over het verhaal achter de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’. In samenwerking met Nike gaven we drie exemplaren van de Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ weg. De winnaars worden hier bekend gemaakt.

The Untold Story

Op 26 maart 2023 was het Air Max Day en viert Nike de release van het welbekende Air Max 1 silhouet. Nike viert deze dag met verschillende colorways van het model. Dit jaar stond er een erg bijzondere release op de planning; de terugkeer van de Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’. De sneaker keerde na zo’n 37 jaar terug en dit werd gevierd met een giveaway.

Nike Air Max 1 '86 Big Bubble
Nike
Nike Air Max 1 '86 Big Bubble

In The Untold Story, een community challenge in samenwerking met Nike, vertelde we het verhaal van de ‘Big Bubble’. Onder het motto ‘failure that lead to success’ vertelde Sneakerjagers verschillende verhalen achter Nike’s succesvolste werken en samenwerkingen. Zo zijn het vaak de untold stories die men juist kan inspireren.

Evenals bij de Air Max 1, een sneaker dat na zijn “failure” een van Nike’s grootste successen was, ligt hier de kracht in het leren van je fouten. Van 21 maart t/m 26 maart 2023 kon je via de Sneakerjagers app meer kennis opdoen over het Air Max 1 model en diverse untold stories lezen. Vandaag maken we de winnaars van de challenge bekend!

Winnaars

In samenwerking met Nike gaven we 3x de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ weg. Bekijk hieronder de winnaars van The Untold Story community challenge:

  1. @meryltetelepta
  2. @nickemonds
  3. @manudiban

De hierboven genoemde winnaars krijgen via de mail meer informatie over hun prijs. Namens Sneakerjagers; van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs! De Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ in jullie gewenste maat komt jullie kant op!

Mocht je de giveaway gemist hebben, vergeet dan niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van alle Sneakerjagers giveaways.