Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store Visit: Slam Jam Milaan

31 oktober 2018 10:41
Sneakerjagers Store Visit: Slam Jam Milaan

Slam Jam, een keyfactor in de streetwear en fashion industrie in Italië, opende zijn deuren voor het eerst in 1989. Het succes groeide erg snel en de winkel werd al snel globaal gezien als een icoon. In 2013 werd de naam veranderd naar Slam Jam Socialism. Via Socialism willen ze de sociale wereld betrekken bij het bedrijf en focussen ze zich op exclusieve collabs.

Slam Jam is een wereldwijd erkend bedrijf wat fungeert als een soort van keurmerk wat kan worden toegepast op kleding en goederen die de urban subculturen vertegenwoordigen. In een open en innovatieve stijl communiceert Slam Jam naar de buitenwereld waarbij de producten centraal staan. Door te streven naar vernieuwing en het ontdekken van underground brands verbindt Slam Jam wereldwijd mensen met dezelfde passie en liefde voor deze subculturen.

Ons bezoek

Tijdens ons bezoek aan de Slam Jam store in Milaan hebben wij de winkel onder de loop genomen. Naast het brede assortiment aan de nieuwste high end fashion brands was er een enorm sterk assortiment aan sneakers aanwezig. Van wat minder bekende merken zoals Mizuno tot wereldwijd bekende merken zoals Nike, alles was aanwezig. Fashion en streetwear staan centraal maar dit blijft niet bij kleding en sneakers. Er waren namelijk ook talloze kunstobjecten, designer toys en accessoires te vinden door de hele winkel.

Naast de grandioze looks van de winkel en het goed doordachte assortiment beschikt de winkel over klantvriendelijk personeel. Personeel wat verstand heeft van zaken en klanten professioneel benaderen en assisteren indien nodig. Om de sfeer van de winkel in beeld te brengen hebben wij een storevisit gemaakt die hieronder bekeken kan worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.