Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023 – ronde twee is van start gegaan

18 december 2023 12:10
Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023 – ronde twee is van start gegaan

Het jaar 2023 nadert zijn einde en heeft ons een overvloed aan opmerkelijke sneakers gebracht. Om het beste paar van het jaar te bepalen, komt Sneakerjagers met de Sneaker of the Year 2023 competitie! In de eerste ronde namen 32 sneakers het tegen elkaar op. Nu kun je stemmen op de overgebleven 16 sneakers. Bekijk snel of jouw favoriet er nog tussen staat!

In de Sneakerjagers app staan 16 sneakers klaar om beoordeeld te worden. Jouw stem zal helpen bepalen welke 8 sneakers doorgaan naar de volgende ronde. In de eerste ronde verschenen er sneakers als de Corteiz x Nike Air Max 95, de MSCHF Big Red Boot en de Stone Island x New Balance 991v2 ‘Black Olive’.

Of deze sneakers ook de volgende ronde hebben gehaald, zie je in de bracket hieronder. Via de Sneakerjagers app kun je stemmen op je favoriete release. Daarnaast maak je met het stemmen kans op het winnen van de sneaker van het jaar (deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door StockX). Hoe vaker je stemt, hoe hoger de kans op winst.

Je hebt tot en met 20 december 23.59 uur de tijd om je stem voor de tweede ronde uit te brengen. Blijf via de Sneakerjagers nieuwspagina op de hoogte om te zien welke sneakers de tweede ronde zullen overleven en doorgaan naar de volgende fase van de zoektocht naar de Sneaker of the Year 2023.

Aan het einde van de rit win jij misschien wel The Sneaker of the Year 2023! Bekijk alle App Promotion Terms hier.

Wil je meer lezen over de sneakers die door het team van Sneakerjagers geselecteerd zijn? Klik dan op de knop hieronder.

SOTY