Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers presenteert de Converse Pride collectie

15 augustus 2023 20:46
Sneakerjagers presenteert de Converse Pride collectie

Augustus is natuurlijk de maand van Pride en benadrukken we het belang van diversiteit, zelfacceptatie en liefde. Zo ook draagt Converse bij aan het belang van openlijk jezelf kunnen zijn. De Pride collectie van Converse draait dit jaar om het vieren van degenen die er trots op zijn om te leven in de kracht en vreugde om zichzelf te zijn.

Pride is een krachtige herinnering dat iedereen het recht heeft om trots te zijn op wie ze zijn, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of achtergrond.

De Converse Pride collectie is niet alleen een manier om stijl en zelfexpressie te vieren, maar ook om bewustzijn te creëren en steun te bieden aan de LGBTQIA+ gemeenschap. De collectie is ontworpen door LGBTQIA+ werknemers en medestanders bij Converse. Geen van de stijlen in de collectie is identiek. Alles is ontworpen als uitbreiding van jouw unieke uitstraling, ongeacht hoe jij die definieert.

Twee voorbeelden zijn de Run Star Legacy CX Pride en de Chuck 70 Plus Pride. Zoals je in het filmpje hierboven kunt zien presenteerden Sneakerjagers de Converse Pride designs en schitterde ermee tijdens de Pride parade in Amsterdam. Natuurlijk stralen deze sneakers met trots de kleuren van de regenboog uit, het symbool van de LGBTQIA+ gemeenschap. Zo vind je deze kleuren onder andere op de Converse All Star Patch, het hiker lusje, de buitenzool en de veters.

Daarnaast biedt Converse de Pride By You mogelijkheid. Door je eigen paar Chucks te personaliseren, kun je een look creëren die volledig uniek is, net als jij!

Graag alle items uit de Pride collectie van Converse bekijken? Klik dan op de knop hieronder!

Converse Chuck 70 Plus Pride
Converse Run Star Legacy CX Pride
Converse Run Star Legacy CX Pride
Converse Run Star Legacy CX Pride
Converse Run Star Legacy CX Pride