Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers Lovers In Air Valentijnsdag – de winnaar van de Nike Air Max 1 giveaway

14 februari 2024 12:30
Sneakerjagers Lovers In Air Valentijnsdag – de winnaar van de Nike Air Max 1 giveaway

Speciaal voor Valentijnsdag kondigde Sneakerjagers een unieke Valentijnsdag gerelateerde giveaway aan. Met de ‘Lovers In Air’ giveaway had je de kans een Nike Air Max 1 ‘Valentine’s Day’ te winnen voor jezelf en je geliefde. De winactie eindigde op 13 februari 2024 om 23:59 uur en je kon meedoen via de Sneakerjagers app

De winnaar van de Nike Air Max 1 Valentine’s Day is Lesley Meutstege (@lesleymeutstege). Jij ontvangt de sneaker in maat 39 en maat 43. Van harte gefeliciteerd met het winnen van de giveaway. Je zal een e-mail ontvangen met alle informatie over jouw prijs.

Wil jij ook een keer meedoen aan een van onze giveaways? Download dan de Sneakerjagers app en houd altijd onze Instagram in de gaten!

Dat was de Sneakerjagers ‘Lovers In Air’ giveaway

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en dat betekent dat dit de uitgekozen dag is om je partner of geliefde in het zonnetje te zetten. De oorsprong van deze liefdevolle feestdag gaat ver terug. Zo zou de feestdag volgens enkele bronnen ontstaan zijn in de derde eeuw na Christus.

Of de dag toen ook al met sneaker releases gevierd werd, valt te betwisten. Gelukkig maak je dit jaar wel kans op een sneaker – en niet zomaar eentje. Op 14 februari 2024 geeft Sneakerjagers de Nike Air Max 1 WMNS ‘Valentine’s Day’ – 2024 weg. Maak kans op twee exemplaren van de sneaker, eentje voor jezelf en eentje voor je geliefde.

Foto’s Sneakerjagers

De Nike Air Max 1 WMNS ‘Valentine’s Day’ heeft een romantisch design. De sneaker heeft een crémekleurige upper, gekleed in lichte en donkerbruine overlays. Lichtroze en rode details op de tong, hiel en op het middenpaneel geven de sneaker zijn Valentijnsdag thema. Het rode hartje op de mudguard maakt het paar compleet!

Nike Air Max 1 WMNS 'Valentine's Day' - 2024
Nike Air Max 1 WMNS 'Valentine's Day' - 2024

De ‘Valentine’s Day’ colorway van de Air Max 1 mag dan wel speciaal voor Valentijnsdag ontworpen zijn, maar de sneaker is met zijn unieke kleurencombinatie ook geschikt voor alle andere dagen van het jaar. Met de Sneakerjagers Lovers In Air giveaway maak je kans op twee exemplaren van de Nike Air Max 1 ‘Valentine’s Day’.

Sneakerjagers app

De Sneakerjagers Lovers In Air giveaway gaat van start op 7 februari 2024 11:45 CET en loopt tot 13 februari 2024 23:59 CET. Deelnemen doe je zo:

  • Volg @sneakerjagers op Instagram
  • Download de Sneakerjagers app in de Apple App Store of Google Play Store
  • Creëer een account
  • Klik op de promotie banner in de app
  • Vul je schoenmaat en die van je partner of geliefde in (vul dus twee maten in)

Er is slechts één entree per mailadres toegestaan. Lees hier de voorwaarden van de Sneakerjagers Lovers In Air giveaway. De winnaar wordt via de mail op de hoogte gehouden van hun gewonnen prijs. Volg Sneakerjagers op Instagram en houd het account in de gaten voor meer updates rondom deze giveaway!

Let op: de Nike Air Max 1 WMNS ‘Valentine’s Day’ is een WMNS release en is enkel in damesmaten te verkrijgen. De sneaker loopt tot EU-maat 44.