Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max Plus TN ‘White’

29 februari 2024 09:09
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max Plus TN ‘White’

Air Max Month is om de hoek! In de aanloop naar Air Max Month stellen we je voor aan enkele van onze favoriete Air Max-modellen. Elke dag deelt iemand van het Sneakerjagers team zijn of haar persoonlijke favoriet, variërend van de tijdloze Air Max 1 tot de geliefde Air Max 90 en Air Max Plus.

Laat je inspireren door de Air Max-modellen die wij het liefst dragen. Wie weet vind je wellicht je nieuwe favoriete paar sneakers om je collectie tijdens Air Max Month 2024 compleet te maken!

Nike Air Max Plus TN ‘White’ | 604133-139

Op dag zeven van de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month laten we je Thimo’s persoonlijke favoriet zien, de Nike Air Max Plus TN ‘White’. “Het is een veelzijdige schoen die perfect is voor dagelijks gebruik en een actieve levensstijl”.

Nike Air Max Plus TN 'White' 604133-139
Nike Air Max Plus TN 'White' in hand

De Nike Air Max Plus brengt de legendarische ‘Tuned’ Air demping en dynamische designlijnen van het origineel uit 1998 opnieuw tot leven. Tuned Air is zo populair, omdat het buitengewone stabiliteit en demping biedt. Daarnaast heeft deze ‘White’ uitvoering een bovenwerk van luchtig mesh, TPU-accenten, ton sur ton branding en behoudt het de golvende designlijnen van het origineel.

Nike Air Max Plus TN 'White' 604133-139
Nike Air Max Plus TN 'White' on feet

Volgens Thimo is deze sneaker ook een must-have, omdat het moeiteloos samengaat met diverse outfits. Dat maakt het een go-to keuze voor zowel casual als sportieve gelegenheden. “De uitstraling van de schoen kan een subtiele, maar zelfverzekerde stijl toevoegen aan mijn dagelijkse look. Bovendien zorgt de Tuned Air demping voor comfort en ondersteuning gedurende de hele dag”.

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

Tot aan het begin van maart onthullen wij bij Sneakerjagers dagelijks ons favoriete Air Max-silhouet. Dit is dé kans om je te laten inspireren door deze iconische Nike-modellen en een duik te nemen in de wereld van Air Max.

Voor vele sneakerliefhebbers, waaronder wij, is maart de favoriete maand. Nike lanceert elk jaar speciale campagnes om de iconische Air Max-serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart 2024 is het Air Max Day, met wereldwijde evenementen die dit vieren. Als kers op de taart worden op die dag talloze sneakers uitgebracht in de Nike SNKRS-app, waaronder de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet ons niet op Instagram (@sneakerjagers) te volgen en de Sneakerjagers-app te downloaden. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe releases en updates. Get ready for Air Max Month!