Skip to content
Team

Tel samen met Sneakerjagers af naar Air Max Month 2024

23 februari 2024 10:33
Tel samen met Sneakerjagers af naar Air Max Month 2024

Nog eventjes wachten en dan is het weer Air Max Month. In maart 1987 werd de Air Max 1 geïntroduceerd door designer Tinker Hatfield. De sneaker, geïnspireerd op de architectuur van het Franse Centre Pompidou, groeide in korte tijd uit tot een van de meest iconische sneakers. Air Max Month staat in het teken van de Nike Air Max serie.

Tel samen met Sneakerjagers af naar Air Max Month!

Air Max Month 2024

De maand maart is misschien wel de favoriete maand van sneakerliefhebbers. Elk jaar komt Nike met bijzondere campagnes om gedurende de maand de iconische Air Max serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart is het Air Max Day. Op deze dag zijn er over de hele wereld events, bijeenkomsten en activiteiten die de sneaker in het zonnetje zetten.

Daarnaast is Air Max Day gevuld met unieke Nike releases. In de afgelopen weken zagen we al enkele sneakers voorbij komen die op Air Max Day in de Nike SNKRS app zullen verschijnen. Het debuut van de Air Max DN is misschien wel het hoogtepunt van de dag. Vergeet niet de SNKRS app te downloaden voor Air Max Day en mis geen enkele release of activiteit!

Sneakerjagers Countdown Air Max Month

In de komende dagen tellen we af tot Air Max Month. Tot de maand maart toont het Sneakerjagers’ team elke dag hun persoonlijke favoriete Air Max silhouet – van de Air Max 1 tot aan de Air Max Plus. Laat je inspireren door een van de iconische silhouetten en dompel je onder in de wereld van Air Max.

De Nike Air Max sneakers worden getoond op onze socials en op de Sneakerjagers nieuwspagina. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers app om nooit meer een release of update te missen. Get ready voor Air Max Month!