Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max 90 OG WMNS ‘Rose’

27 februari 2024 09:09
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max 90 OG WMNS ‘Rose’

Air Max Month staat voor de deur! In de komende dagen zullen we je voorstellen aan enkele van onze favoriete Air Max-modellen. Iedere dag deelt iemand van het Sneakerjagers team zijn of haar favoriet. Van de tijdloze Air Max 1 tot de geliefde Air Max 90 en Air Max Plus.

Laat je inspireren door onze favoriete Air Max-modellen. En wie weet, ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete paar sneakers om je collectie compleet te maken tijdens Air Max Month 2024!

Nike Air Max 90 OG WMNS ‘Rose’ l CD0490-102

Op dag vijf van de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month tonen we je de Nike Air Max 90 WMNS ‘Rose’ – Ike’s persoonlijke favoriet. “De Nike Air Max 90 WMNS ‘Rose’ is een klassieke colorway die eigenlijk iedereen in hun sneaker rotatie moet hebben”.

Nike Air Max 90 WMNS Rose
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Max 90 WMNS Rose

De ‘Rose’ colorway verscheen in 2020 voor het laatst op de Air Max 90. De sneaker heeft een upper van ademend mesh. Over het bovenwerk heen zijn grijze en zwarte overlays geplaatst die goed contrasteren bij de lichtroze details op de tong en hiel. De Air unit in de middenzool biedt demping en comfort.

Nike Air Max 90 WMNS Rose
Nike Air Max 90 WMNS Rose

“De combinatie van een chunky design met roze details maakt het voor mij de ideale sneaker”, vertelt Ike. “Een sneaker die elke outfit net dat extraatje geeft.”

Nike Air Max 90 WMNS Rose
Nike Air Max 90 WMNS Rose

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

De countdown naar Air Max Month is gestart! Tot aan het begin van maart onthullen wij bij Sneakerjagers elke dag ons favoriete Air Max-silhouet. Laat je inspireren door deze iconische Nike-modellen en duik in de wereld van Air Max.

Maart is de favoriete maand van vele sneakerliefhebbers! Nike heeft elk jaar speciale campagnes om de iconische Air Max-serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart 2024 is het Air Max Day en zijn er wereldwijd evenementen die dit te vieren. Als klap op de vuurpijl worden er die dag ook talloze sneakers gedropt in de Nike SNKRS-app, inclusief de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers-app om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe releases en updates. Maak je klaar voor Air Max Month!