Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max 1 WMNS ‘Football Grey’

28 februari 2024 09:00
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Nike Air Max 1 WMNS ‘Football Grey’

Air Max Month staat voor de deur! In de komende dagen zullen we je voorstellen aan enkele van onze favoriete Air Max-modellen. Iedere dag deelt iemand van het Sneakerjagers team zijn of haar favoriet. Van de tijdloze Air Max 1 tot de geliefde Air Max 90 en Air Max Plus.

Laat je inspireren door onze favoriete Air Max-modellen. En wie weet, ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete paar sneakers om je collectie compleet te maken tijdens Air Max Month 2024!

Nike Air Max 1 WMNS ‘Football Grey’ l DZ2628-105

Op de zesde dag van de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month, tonen we je de Nike Air Max 1 WMNS ‘Football Grey’ – Tristan’s persoonlijke favoriet. “Ik denk dat de Nike Air Max 1 de meest iconische sneaker is die er is. De ‘Football Grey’ colorway past met zijn subtiele kleurstelling erg goed bij het silhouet”, aldus Tristan.

Nike Air Max 1 WMNS 'Football Grey'
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Max 1 WMNS 'Football Grey'

De Air Max 1 werd in 1987 geïntroduceerd door ontwerper Tinker Hatfield. Het model was de eerste Nike sneaker die een zichtbare Air unit had in de middenzool. Sinds zijn release is de Air Max 1 een van Nike’s populairste silhouetten ooit. In 2024 verscheen de ‘Football Grey’ colorway – een ingetogen colorway die de kleuren wit, grijs en lichtblauw combineert.

Nike Air Max 1 WMNS 'Football Grey'

De sneaker heeft een bovenwerk van mesh. Over de upper zijn suède overlays geplaatst die het paar stevigheid geven. Klassieke Nike brandings verschijnen op de tong, hiel en middenzool. “De sneaker die bij iedere outfit gaat en enorm comfortabel is. Mijn persoonlijke favoriet” – Tristan, Sneakerjagers team.

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

De countdown naar Air Max Month is gestart! Tot aan het begin van maart onthullen wij bij Sneakerjagers elke dag ons favoriete Air Max-silhouet. Laat je inspireren door deze iconische Nike-modellen en duik in de wereld van Air Max.

Maart is de favoriete maand van vele sneakerliefhebbers! Nike heeft elk jaar speciale campagnes om de iconische Air Max-serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart 2024 is het Air Max Day en zijn er wereldwijd evenementen die dit te vieren. Als klap op de vuurpijl worden er die dag ook talloze sneakers gedropt in de Nike SNKRS-app, inclusief de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers-app om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe releases en updates. Maak je klaar voor Air Max Month!