Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max Pulse WMNS ‘Light Violet Ore’

25 februari 2024 09:09
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max Pulse WMNS ‘Light Violet Ore’

Het is bijna zover! De tijd waar we als Air Max- en sneakerliefhebbers allemaal naar uitkijken: Air Max Month. Laten we daarom samen met de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024 aftellen.

Elke dag onthullen we enkele van onze favoriete Air Max silhouetten. Leun achterover en laat je inspireren!

Nike Air Max Pulse WMNS ‘Light Violet Ore’ | FD6409-202

De Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month gaat verder op dag drie met een van de meest innovatieve en nieuwste modellen: de Nike Air Max Pulse WMNS ‘Light Violet Ore’. Wist je dat deze sneaker tijdens Air Max Month 2023 werd uitgebracht? Voor Tya, werkzaam bij Sneakerjagers en een fan van de Londense muziekscene, is dit een favoriete release omdat het ontwerp perfect deze muziekscene weerspiegelt. Daarnaast voegt het comfort van de sneaker een extra pluspunt toe.

“Of ik nu wil dansen, een evenement heb of simpelweg naar school of werk ga, de Nike Air Max Pulse ‘Light Violet Ore’ is perfect voor elke gelegenheid”, vertelt Tya. “Daarnaast biedt de combinatie van een strakke look en een gedurfde kleur de mogelijkheid om mijn persoonlijke stijl tot uiting te brengen”.

Nike Air Max Pulse WMNS 'Light Violet Ore' in hand
Tya Sneakerjagers
Foto’s Sneakerjagers

De Nike Air Max Pulse WMNS ‘Light Violet Ore’ brengt een underground uitstraling naar de iconische Air Max-lijn. Daarbij dragen de textiel rond de middenzool en de vacuüm gesealde details bij aan een strakke look. Verder zijn de kleuren geïnspireerd op de Londense muziekscene, wat resulteert in een stoere uitstraling. Tot slot is de Air demping een vernieuwde versie van de indrukwekkend zachte Air Max 270, wat verbeterde veerkracht biedt.

Nike Air Max Pulse WMNS 'Light Violet Ore'
Nike Air Max Pulse WMNS 'Light Violet Ore' on feet
Foto’s Sneakerjagers

Volgens Tya is deze sneaker ideaal om je grenzen te verleggen en geeft het je outfit net dat beetje extra!

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

De aanloop naar Air Max Month is dus al even aan de gang en zal doorgaan tot het begin van maart. Elke dag deelt het team van Sneakerjagers hun persoonlijke favoriete Air Max silhouet. Zo kun jij je laten inspireren door een van deze iconische Nike-silhouetten en je onderdompelen in de wereld van Air Max.

Zoals eerder genoemd, is maart wellicht de meest geliefde maand onder sneakerliefhebbers. Elk jaar lanceert Nike bijzondere campagnes om de hele maand de iconische Air Max-lijn in de schijnwerpers te zetten. Dit jaar vieren we Air Max Day op 26 maart 2024, met wereldwijde evenementen en bijeenkomsten. Bovendien worden er op deze dag talloze sneakers uitgebracht via de Nike SNKRS app. Denk bijvoorbeeld aan de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN dit jaar.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet ons niet te volgen op ons Instagramaccount (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers app om nooit een release of update te missen. Laat Air Max Month maar komen!