Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 90 ‘Midnight Navy’

24 februari 2024 09:09
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 90 ‘Midnight Navy’

Air Max Month staat voor de deur! Bij Sneakerjagers zijn we al aan het aftellen. In de komende dagen laten we je kennismaken met enkele van onze favoriete Air Max-silhouetten. Elke dag deelt iemand van het Sneakerjagers-team zijn of haar favoriete model. Van de tijdloze Air Max 1 tot de geliefde Air Max 90 en de Air Max Plus.

Dus, maak je klaar om geïnspireerd te worden, terwijl we je meenemen op een reis langs onze favoriete Air Max-silhouetten. En wie weet, misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete paar sneakers om je collectie compleet te maken tijdens Air Max Month 2024!

Nike Air Max 90 ‘Midnight Navy’ | FB9658-400

De Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month gaat door op de tweede dag met een nieuwe release: de Nike Air Max 90 ‘Midnight Navy’. Voor Diede, werkzaam bij Sneakerjagers, is dit een favoriete release vanwege het ultieme comfort dat de sneaker biedt.

“De Nike Air Max 90 roept voor mij veel nostalgie op, omdat mijn ouders deze vroeger veel droegen,” zegt Diede. “Voor mij is het een sneaker waar ik de hele dag op kan lopen en nooit genoeg van zal krijgen. Doordat deze zo lekker zitten.”

Nike Air Max 90 'Midnight Navy' | FB9658-400
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Max 90 'Midnight Navy' | FB9658-400

Met een mix van marineblauw en zwart bevat het donkere bovenwerk van de Nike Air Max 90 ‘Midnight Navy’ een dikke textiellaag met zachte nubuck overlays. Diepzwarte tinten bedekken de basis, de tonglabels en de overlays op de middenvoet, terwijl het wit van de veters, Swooshes en zolen zorgt voor een opvallend contrast.

Nike Air Max 90 'Midnight Navy' | FB9658-400
Nike Air Max 90 'Midnight Navy' | FB9658-400

De Nike Air Max 90 ‘Midnight Navy’ is volgens Diede een goede sneaker om te matchen met jeans: “Dankzij het donkerblauw van de basis en de overlays past deze colorway geweldig bij allerlei soorten jeans. Het maakt het voor mij supermakkelijk om mijn schoenen te laten matchen met mijn outfit.”

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

De aanloop naar Air Max Month is begonnen! Tot aan het begin van maart onthult het team van Sneakerjagers dagelijks hun favoriete Air Max-silhouet. Laat je inspireren door deze iconische Nike-modellen en duik dieper in de wereld van Air Max.

Maart is vaak de favoriete maand van sneakerliefhebbers. Nike lanceert jaarlijks speciale campagnes om de iconische Air Max-serie gedurende de hele maand in het zonnetje te zetten. Op 26 maart 2024 is het Air Max Day, met evenementen en bijeenkomsten over de hele wereld. Bovendien worden er die dag talloze sneakers gedropt in de Nike SNKRS-app, waaronder de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers-app om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe releases en updates. Maak je klaar voor Air Max Month!