Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 1 ‘White Black’

26 februari 2024 09:09
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 1 ‘White Black’

Air Max Month staat voor de deur! In de komende dagen zullen we je voorstellen aan enkele van onze favoriete Air Max-modellen. Elke dag deelt iemand van het Sneakerjagers-team zijn of haar favoriet. Van de tijdloze Air Max 1 tot de geliefde Air Max 90 en Air Max Plus.

Dus maak je klaar om geïnspireerd te worden, terwijl we je meenemen op een reis langs onze favoriete Air Max-modellen. En wie weet, ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete paar sneakers om je collectie compleet te maken tijdens Air Max Month 2024!

Nike Air Max 1 ‘White Black’ | FD9082-107

Op de vierde dag van de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month wordt een nieuwe release geïntroduceerd: de Nike Air Max 1 ‘White Black’. Gilsherro, onderdeel van het Sneakerjagers-team, vindt deze release geweldig vanwege zowel het comfort als de relaxte colorway.

“De Nike Air Max 1 ‘White Black’ is echt mijn go-to paar omdat ze zo makkelijk zijn. Ik kan ze ’s ochtends gewoon aantrekken zonder er te veel over na te denken of ze wel bij mijn outfit zouden passen, ze passen bij alles vanwege hun zwart-witte kleurenschema.” zegt Gilsherro.

Nike Air Max 1 'White Black' FD9082-107
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air Max 1 'White Black' FD9082-107

De Nike Air Max 1 ‘White Black’ heeft als basis een wit bovenwerk van ademend meshmateriaal. De overlays komen in een combinatie van Off-White en zwart, waarbij het zwart opvallend aanwezig is op de mudguard en het iconische Swoosh-logo, terwijl het Off-White is toegepast op de overige overlays. Ook de branding op de tong en de hiel komen in het zwart.

Nike Air Max 1 'White Black' FD9082-107
Nike Air Max 1 'White Black' FD9082-107

De Nike Air Max 1 ‘White Black’ is volgens Gilsherro de ideale sneaker om in je sneakercollectie te hebben: “Dankzij de Air Max 1-technologie van Nike kan ik de hele dag door de Air Max dragen zonder pijn aan mijn voeten te krijgen. Deze sneakers zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook gewoon enorm comfy.”

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

De countdown naar Air Max Month is gestart! Tot aan het begin van maart onthullen wij bij Sneakerjagers elke dag ons favoriete Air Max-silhouet. Laat je inspireren door deze iconische Nike-modellen en duik dieper in de wereld van Air Max.

Maart is echt de favoriete maand van sneakerliefhebbers! Nike heeft elk jaar speciale campagnes om de iconische Air Max-serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart 2024 is het Air Max Day! Wereldwijd zijn er evenementen en bijeenkomsten om dit te vieren. En als klap op de vuurpijl worden er die dag ook talloze sneakers gedropt in de Nike SNKRS-app, inclusief de langverwachte debuutrelease van de Nike Air Max DN.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en download de Sneakerjagers-app om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe releases en updates. Maak je klaar voor Air Max Month!