Skip to content
Team

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 1 ‘Leopard’

23 februari 2024 12:45
Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month – Air Max 1 ‘Leopard’

Maak je klaar voor Air Max Month met de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024. Gedurende de komende dagen tonen we je enkele favoriete Air Max silhouetten van het Sneakerjagers team. Van de Air Max 1 tot aan de Air Max 90 en Air Max Plus – laat je inspireren door een van Nike’s iconische silhouetten.

Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Leopard’

De Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month start met een all-time favourite release: de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Leopard’. Voor Maria, werkzaam bij Sneakerjagers, een favoriete release vanwege de uitgesproken look van de sneaker.

Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024
Foto’s Sneakerjagers
Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024

“De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Leopard’ combineert een klassiek silhouet met een in het oog springende colorway”, vertelt Maria. “Voor mij een sneaker die elke outfit net dat extraatje geeft!”

Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024
Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Leopard’ is sinds zijn release eind 2023 een enorm populaire sneaker. De Air Max 1 gebruikt de materialen mesh, leer en suède. De mudguard komt met een luipaardmotief dat goed matcht bij de beige en offwhite kleuren van het bovenwerk. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst in zwart, premium leer.

Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024
Sneakerjagers Countdown Air Max Month 2024

De sneaker is volgens Maria de perfecte combinatie van sportiviteit en lifestyle: “Of je de sneaker nu draagt tijdens je work-out of bij je dagelijkse outfit, de Nike Air Max 1 is met zijn comfort een instant hit voor mij.”

Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month

In de komende dagen tellen we af tot Air Max Month. Tot de start van de maand maart toont het Sneakerjagers’ team elke dag hun persoonlijke favoriete Air Max silhouet. Laat je inspireren door een van de iconische Nike silhouetten en dompel je onder in de wereld van Air Max.

De maand maart is misschien wel de favoriete maand van sneakerliefhebbers. Elk jaar komt Nike met bijzondere campagnes om gedurende de maand de iconische Air Max serie in het zonnetje te zetten. Op 26 maart is het Air Max Day. Op deze dag zijn er over de hele wereld events en bijeenkomsten. Ook wordt de ene sneaker na de ander gedropt in de Nike SNKRS app, waaronder de Nike Air Max DN die dit jaar zijn debuut zal maken.

>> Lees hier alles over de Sneakerjagers Countdown tot Air Max Month 2024

Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers). Download de Sneakerjagers app om nooit meer een release of update te missen. Get ready voor Air Max Month!