Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers Black Friday 2021 guide staat online

17 november 2021 12:00
Sneakerjagers Black Friday 2021 guide staat online

Op 26 november 2021 is het weer Black Friday. Tijdens deze feestdag komen een hoop sneakerwinkels met hoge kortingen. Om je een beetje een overzicht te geven van de komende en lopende kortingen, heeft Sneakerjagers een Black Friday Guide opgesteld.

Sneakerjagers Black Friday 2021 Guide

Om je een beetje door alle kortingscodes en deals te helpen, heeft Sneakerjagers een Guide opgericht. Deze wordt dagelijks geüpdatet. In deze Guide worden de Beste Black Friday Deals getoond en zijn de kortingscodes bij de Top Brands & Stores te zien. Ook is er onderscheid gemaakt tussen de data van de deals. Zo zijn er een aantal kortingscodes die alleen op Black Friday vallen.

Black Friday Guide Sneakerjagers

Daarnaast wordt er in de guide ook de beste sneaker deals getoond. Hierin staan paartjes van Nike, PUMA, adidas en andere merken die de beste prijzen hebben gekregen. Verder zijn ook de beste kleding deals in de Guide gezet. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de beste steals op Black Friday.

Op deze manier kun je per merk en store jouw volgende items scoren. Neem een kijkje bij winkels als Snipes, Foot Locker en Sidestep en profiteer van hoge kortingen.

Hoge kortingen tijens Black Friday

Met Black Friday om de hoek, heeft Sneakerjagers dus een guide opgesteld met de beste deals na aanloop van deze feestdag. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. De dag staat bekend om zijn hectiek en chaos. Zo rennen mensen de winkels in wanneer deze hun deuren openen en wordt er soms letterlijk gevochten om items met hoge kortingen.

Black Friday Getty Images
Rijen tijdens Black Friday in Amerika l Foto van Getty Images

Black Friday is de ideale dag om cadeaus voor Kerstmis te scoren en hier wordt dan ook flink gebruik van gemaakt. Zo wordt de dag in 24 van de 50 staten in Amerika gezien als officiële feestdag en hebben mensen de hele dag de tijd om cadeaus te shoppen.

We snappen dat jij het misschien niet ziet zitten om te vechten voor een nieuwe sneaker of trainingsbroek. Wij hebben dan ook een hoop online korting deals voor je op een rijtje gezet. Op deze manier, kun je safe achter je laptop jouw volgende items scoren.

Cyber Monday 2021

Omdat Black Friday officieel maar één dag is, komen veel shops al met hoge kortingscodes in de dagen en weken voor de dag. Zo kondigde adidas aan dat er voor Creator Club Members een early access was om te profiteren van kortingen. Ook andere shops hebben in de afgelopen weken hun kortingen aangekondigd. Mocht je op een of andere manier toch de sale gemist hebben, is er nog Cyber Monday.

Cyber Monday is de maandag na Black Friday. Op deze dag worden alle kortingen online gegeven en kunnen degenen die op de vrijdag hun deals misgelopen zijn, hun inkopen doen op deze dag.

Alle deals van Black Friday en Cyber Monday zijn in de Sneakerjagers Black Friday 2021 Guide te vinden. Neem snel een kijkje en blijf op de hoogte van de laatste kortingen en deals.