Skip to content
Brand

SIDESTEP verlengt zijn Mid Season sale

21 oktober 2021 12:00
SIDESTEP verlengt zijn Mid Season sale

De Mid Season sale van SIDESTEP is verlengd. De sale begon op 2 oktober en zou tot 18 oktober 2021 duren. Nu is deze uitverkoop verlengd tot 25 september 2021.

Mid Season sale bij SIDESTEP

De Mid Season sale bij SIDESTEP is al een aantal weken bezig en gaat nu nog een weekje door. Tijdens deze sale zijn allerlei sneakers en merken scherp afgeprijsd. SIDESTEP is een online webshop met een groot aanbod aan sneakers. Daarnaast heeft de winkel ook verschillende vestigingen door heel Nederland.

Tijdens deze uitverkoop lopen de kortingen hoog op. Sneakers van merken als Nike, Vans en adidas hebben een lage prijs gekregen en dit is het perfecte moment om een nieuw paartje voor de winter te scoren. Om je een beetje te helpen, hebben we een aantal favoriete picks voor jou uitgekozen.

midseason sale sidestep

adidas ZX 2K Boost Pure

Onze eerste favoriete pick is dit lichte adidas paartje. De ZX 2K Boost Pure heeft een zalmroze kleur gekregen en heeft een mesh bovenwerk. Dit materiaal is see-through en heeft een geruit motief rondom het gehele model. De zool heeft een Boost demping wat het paartje erg comfortabel maakt.

adidas ZX 2K Boost Pure dames
adidas ZX 2K Boost Pure dames
SIDESTEP Mid Season Sale

Deze sneaker is afgeprijsd van €139,99 naar €79,99.

adidas PW Tennis HU

Een ander adidas paartje uit de SIDESTEP sale, is de PW Tennis HU. Deze sneaker is ontworpen door rapper en artiest Pharrell Williams en heeft zwarte upper. De off-white zool geeft het model een retro look en de EVA-tussenzool geeft de schoen comfort.

adidas PW Tennis HU
PW Tennis HU heren
SIDESTEP Mid Season Sale

Dit model is in de sale van €99,99 afgeprijsd naar €79,99.

Converse Pro Leather OX

Dit opvallende paartje is geïnspireerd op de kunstwerken van Keith Haring. De dansende poppetjes op het bovenwerk zijn kermerkend voor de kunstenaar en hebben hun vertoning gemaakt op het Pro Leather OX model van Converse. De sneaker combineert de kleuren zwart en wit. Daarnaast is ‘Pro Leather’ op de zijkant in het rood gedrukt.

Converse Pro Leather OX Keith Haring
Converse Pro Leather OX Keith Haring
SIDESTEP Mid Season Sale

Deze kunst geïnspireerde sneakers zijn nu van €94,99 afgeprijsd naar €69,99.

Nike Blazer Mid ’77

De Blazer Mid is een iconisch model. Het paar was ontworpen als basketbalschoen maar is tegenwoordig ook een geliefde lifestyle sneaker. Deze kicks hebben een opvallende look gekregen en combineren meerdere kleuren en prints. De rode swoosh op het middenpaneel is een eyecatcher en maakt dit model een erg opvallende.

Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid ’77 heren
SIDESTEP Mid Season Sale

De Blazer Mids zijn in de SIDESTEP Mid Season sale afgeprijsd van €109,99 naar €89,99.

adidas Superstar

Deze iconische sneaker mag niet ontbreken en heeft een wit-rode colorway gekregen. De ‘shell’ neus is kenmerkend voor het model evenals de drie strepen op het middenpaneel. Op de neus en hiel is het adidas logo te zien en de gouden details geven het paar een retro look.

adidas Superstar Rood
adidas Superstar heren
SIDESTEP Mid Season Sale

De Superstar is in de Mid Season sale nu verkrijgbaar voor €99,99 €69,99.

Asics Japan S PF

De Asics Japan S PF heeft een sportieve look. Het witte paartje heeft het Asics logo op de hiel en tong in het zwart. Daarnaast zijn de strepen van het merk op de zijkant van het silhouet in het zwart te zien. De sneaker heeft een plateauzool wat het een stoer uiterlijk geeft.

Asics Japan S PF
Asics Japan S PF dames

De Japan S PF zijn in prijs gedaald van €79,99 naar €59,99.

adidas Stan Smith

Een ander iconisch adidas paartje, is de Stan Smith. De sneaker was officieel ontworpen als tennisschoen en heeft zijn naam te danken aan tennisspeler Stan Smith. Tegenwoordig wordt het model ook veel gedragen naast het tennisveld en is het een populair silhouet. Dit paartje heeft een vrolijke colorway en combineert verschillende pasteltinten.

adidas Stan Smith dames
adidas Stan Smith Dames
SIDESTEP Mid Season Sale

De Stan Smith’s zijn in de Mid Season sale te verkrijgen voor €99,99 €79,99.

Timberland Radford 6-inch

Deze stoere boot is geschikt voor alle weersomstandigheden. De boot is gemaakt van volnerfleer en heeft een gewatteerde kraag. Het EVA-voetbed zorgt voor comfort in de schoen en de grove buitenzool dienen voor extra grip. De cognac kleurige schoen is er ook in een zwarte colorway.

Timberland Radford 6 inch
Timeberland Radford 6-inch heren
SIDESTEP Mid Season Sale

De Timberland Radford is in de Mid Season sale bij SIDESTEP afgeprijsd van €199,99 naar €149,99.

adidas Ultraboost CC_1 DNA

Onze laatste favoriete pick, is de Ultraboost CC_1 DNA van adidas. Dit sportieve model heeft een witte colorway en heeft een upper van Primeknit. De zool heeft een Boost-technologie dat voor extra demping en comfort zorgt. Het paartje is geschikt voor een work-out, evenals dagelijks gebruik.

adidas Ultraboost CC_1
adidas Ultraboost CC_1 DNA

Dit paartje is in de sale afgeprijsd van €179,99 naar €159,99.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks, maar er zijn nog een hele hoop andere toffe sneakers die je in de SIDESTEP Mid Season sale kunt scoren. Check snel de website van SIDESTEP en kies jouw volgende paartje uit. De Mid Season sale loopt nog tot 25 oktober 2021.

Wil je meer van dit soort nieuwsberichten krijgen? Download dan onze Sneakerjagers app en blijf up-to-date van de laatste nieuwtjes. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en mis geen enkele sneaker release.