Skip to content
Upcoming

De Mid Season sale van SIDESTEP gaat van start bij

2 oktober 2021 09:30
De Mid Season sale van SIDESTEP gaat van start bij

Er is uitverkoop bij SIDESTEP. Scoor nu jouw favoriete sneaker en bespaar tot wel 50% korting tijdens de Mid Season sale. De sale gaat op 2 oktober 2021 van start en eindigt op 18 oktober 2021.

SIDESTEP Mid Season sale

De Mid Season sale bij SIDESTEP gaat weer van start en dit betekent dat je jouw favoriete paartjes voor een lage prijs kunt scoren. SIDESTEP is een online webshop met een groot aanbod aan sneakers. Daarnaast heeft de winkel ook verschillende vestigingen door heel Nederland.

Tijdens de Mid Season sale lopen de kortingen bij SIDESTEP hoog op. Zo kun jij sneakers van merken als Nike, adidas, Vans en New Balance scoren voor het herfstseizoen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal toffe paartjes voor je uitgekozen die geschikt zijn voor de koudere dagen.

PUMA Suede

Puma Suede Groen
PUMA Suede Teams Heren €64,99

De PUMA Suede is een classic. Het klassieke silhouet van de sneaker in combinatie met de gouden details op het bovenwerk geeft het model een vintage look. De sneaker die in 1968 voor het eerste als basketbalschoen op de markt kwam, is na zo’n 50 jaar nog steeds een must voor iedere schoenenkast.

Bij SIDESTEP betaal je nu €64,99 voor dit paartje.

New Balance ML574

Dit paartje van New Balance heeft een tijdloos design en is gemaakt van suède. De 574 heeft al een hoop verschillende colorways gekend en is een populair model. De grijze kleur van dit paartje maakt het een erg makkelijke sneaker dat goed gaat met al jouw winterse outfits.

Bij SIDESTEP betaal je nu €69,99 voor dit model.

New Balance 574
New Balance 574SSE Heren €69,99

Nike Blazer Mid ’77

Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid ’77 €89,99

Een ander klassiek paartje in dit rijtje, is de Nike Blazer ’77. De sneaker kwam in de jaren ’70 op de markt en was van origine een basketbalschoen. Tegenwoordig wordt de Blazer ook als lifestyle schoen gedragen en heeft het model al verschillende make-overs gekregen.

Dit paartje is daar een goed voorbeeld van. Door de combinatie van verschillende materialen en prints is deze sneaker een eyecatcher.

De Nike Blazer Mid ’77 kost bij SIDESTEP nu €89,99

Nike Air Max 97

Een ander tof Nike model dat in de Mid Season sale van SIDESTEP te vinden is, is deze Air Max 97. Deze sneaker komt uit de jaren ’90 en was de eerste sneaker dat van neus tot hiel een air unit in de zool had. De Air Max 97 heeft een ietwat futuristische look en de rood-zilveren colorway maakt dit paartje een erg opvallende.

Voor deze sneaker betaal je bij SIDESTEP nu €129,99.

Nike Air Max 97 Heren
Nike Air Max 97 Heren €129,99

De Nike Air Force 1 ’07 LX

Nike Air Force 1 07 LX
Nike Air Force 1 ’07 LX €84,99

Deze dames sneaker is met zijn lichtroze kleur een echte must. Het silhouet haalt zijn inspiratie uit de klassieke Air Force 1 dat in de jaren ’80 uitkam.

De ’07 LX versie voegt wat meer details aan zijn model toe en dat is ook in dit paartje terug te zien. De roze upper heeft rondom de mudguards verschillende kleuren stiksels gekregen. Dit geeft het paartje een speelse look.

Bij SIDESTEP betaal je nu €84,99 voor dit paartje.

adidas Stan Smith

Het ‘Stan Smith’ model kwam in 1965 voor het eerste op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken. De leren sneaker was in eerste instantie ontworpen als tennisschoen, maar wordt tegenwoordig veel gedragen als lifestyle schoen.

Deze adidas Stan Smith is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft een statement op de hiel.

Voor dit paartje betaal je bij SIDESTEP nu €49,99

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith dames €49,99

Nike Blazer Mid ’77

Nike Blazer Mid 77 wit
Nike Blazer Mid ’77 €79,99

De Blazer Mid ’77 kent meerdere varianten voor dames en heren. Dit model heeft een classic witte colorway gekregen en heeft het Nike logo in het blauw op de hiel en label gedrukt. Naast de Swoosh op het middenpaneel, zijn er ook twee kleine zilveren swooshes toegevoegd.

Deze dames sneaker kost bij SIDSTEP nu €79,99

PUMA Oslo Maya

Het ‘Oslo Maya’ silhouet haalt zijn inspiratie uit de PUMA ‘Suede’. Zo heeft deze sneaker het bekende bovenwerk van de ‘Suede’, maar heeft de zool een upgrade gekregen. De plateauzool van dit paartje maakt het een erg opvallende schoen.

Bij SIDESTEP betaal je nu €79,99 voor dit paartje.

PUMA Oslo Maya
PUMA Oslo Maya €79,99

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de Mid Season sale van SIDESTEP. De sale duurt van 2 oktober tot en met 18 oktober 2021.

Mocht je nu meer van dit soort nieuwsberichten willen ontvangen. Download dan onze Sneakerjagers app. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en blijf up-to-date over alle komende sneakers.