Skip to content
Brand

Shop nu de ‘Hello New Styles’ collectie van Foot Locker

7 januari 2022 11:00
Shop nu de ‘Hello New Styles’ collectie van Foot Locker

Bij Foot Locker shop je nu de nieuwste producten uit de ‘Hello New Styles’ collectie. Items als de nieuwste Converse Run Star Motion en de IVY PARK x adidas capsule zijn allemaal bij de sneakerstore te vinden. Wij hebben onze favoriete picks van de website afgeplukt en voor je op een rijtje gezet.

adidas Forum Low

adidas Forum Low
Foot Locker New Styles

Ga stralend het nieuwe jaar in met de adidas Forum Low. De sneaker behoort tot één van onze favoriete modellen en daarom starten wij onze favoriete picks met dit glimmende paartje. De schoen kleurt volledig wit met gekleurde steentjes op het middenpaneel.

IVY PARK x adidas ‘Halls Of IVY’ hoodie

IVY PARK x adidas

Ga comfortabel en stijlvol de dag door met de ‘Halls Of IVY’ hoodie. Het item is onderdeel van de IVY PARK x adidas collab en is in het donkerblauw gezet. Op de mouwen zijn de drie strepen van adidas in het zwart te zien. Verder is het item een uniseks model en heeft het een oversized pasvorm.

Jordan Fltclb ’91

Jordan Fltclb '91
Foot Locker New Styles

Ook voor de heren hebben wij een nieuw paartje klaar staan. De Jordan Fltclb ’91 heeft een zwarte upper gemaakt van leer. De groene details bij de tong en middenzolen maken het paar een echte eyecatcher. Verder zijn er nog translucent accenten bij de zolen te vinden.

New Era 59 Fifty Fear Of God Cap

New Era 59Fifty Fear Of God Cap

Met fitted caps maak jij je outfit compleet. Deze cap in samenwerking met Fear of God mag daarom niet ontbreken in onze favoriete picks. Het item is donkerbruin, met aan de voorkant het New Era x FOG logo in het wit gestikt. Om het ontwerp nog opvallender te maken, kleurt de onderkant groen.

Converse Run Star Motion Canvas Platform

Converse Run Star Motion Canvas Platform
Foot Locker New Styles

De Converse Run Star Motion Canvas Platform heeft een opvallend design en geeft je outfit een gewaagde look. De sneaker heeft een witte upper gemaakt van canvas. De verhoogde middenzolen kleuren off-white en hebben een golvende vorm gekregen. Ten slotte combineert de buitenzool een gumzool en een zwarte zool bij de hiel.

Jordan Jumpman Classic 40 Over The Head Hoodie

Jordan Jumpman Classic 40 Over The Head Hoodie

Nu is het de beurt aan deze blauwe hoodie van Jordan. De voorzijde en schouderstuk hebben een opvallend printje gekregen. Hierop staat Jordan in verschillende fonts geschreven. De hoodie heeft een relaxte pasvorm en is mooi te combineren met meerdere items.

Nike Air Max 90 Essential

Nike Air Max 90 Essential
Foot Locker New Styles

Een ander tof paartje uit de ‘Hello New Styles’ collectie van Foot Locker, is de Nike Air Max 90 in een ‘Beetroot’ colorway. Het silhouet is voornamlijk wit met bordeaux rode accenten bij de veters, hieltab en zolen. Op het middenpaneel kleurt de Swoosh zwart en in de middenzolen is de bekende Air Unit te vinden.

adidas Originals Cord Cuffed

adidas Originals Cord Cuffed

De Cord Cuffed pants van adidas is zwart en heeft een zachte feel. Op de broekspijpen en heupen zijn de drie strepen van adidas in het wit gestikt. Ook het adidas logo is op de heupen te vinden. Combineer de broek met een bijpassend top en een paar frisse kicks en je look is compleet.

Jordan Max Aura

Jordan Max Aura
Foot Locker New Styles

Met de Jordan Max Aura geef jij jouw outfit een extra boost. Het paar kleurt ‘Wolf Grey’ en is gemaakt van leer, mesh en textiel. De zolen kleuren wit en hebben translucent details gekregen. Ook is er een Air Unit bij de hiel te vinden en is het Jumpman logo op het middenpaneel gestikt.

Under Armour Lightweight Pullover

Under Armour Lightweight Pullover

Onze laatste favoriete pick, is deze Pullover van Under Armour. Het kledingstuk is donkerblauw en is te personaliseren met de rits bij de hals. Aan de voorzijde is een extra zak te vinden om spullen als pasjes of sleutels in kwijt te kunnen. Verder komt het item met een capuchon en is op de borst en zak extra details geplaatst.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de ‘Hello New Styles’ collectie van Foot Locker. Natuurlijk zijn er nog een hoop andere nieuwe artikelen op de website te vinden. Zou je liever zelf door de ‘Hello New Styles’ collectie willen scrollen? Klik dan snel op de knop hieronder.