Skip to content
Upcoming

Sean Wotherspoon nieuwste ontwerp heeft een verstopte bloemenprint

17 oktober 2018 12:07
Sean Wotherspoon nieuwste ontwerp heeft een verstopte bloemenprint

Een paar weken geleden hebben we de eerste teasers gehad over de nieuwe Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97. Nu heeft Sean een zeer unieke Air Max 1 gedeeld!

Sean heeft een nieuw multi-color Air Max 1 ontworpen. De sneaker beschikt over een corduroy stofje wat kan gaan scheuren, onder de corduroy zit een bloemenpatroon verstopt. Het bloemenpatroon is op elk paneel een andere kleur, je ziet zowel blauw, roze en paars. Zelfs de Swoosh die zich op de zijkant bevindt kan gaan scheuren en een bloemenpatroon achterlaten.

De sneaker is met behulp van Nike Bespoke Lab ontworpen. Bij Nike Bespoke kan je je eigen ontwerp maken en uitvoeren. Sean heeft dus zijn eigen ontwerp, one-of-a-kind,  uitgevoerd op een AM1. Het is nog niet duidelijk of deze sneaker daadwerkelijk gereleased gaat worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Sean Wotherspoon