Skip to content
Upcoming

Een eerste kijk op de Sean Cliver x Nike SB Dunk Low

2 oktober 2020 15:24
Een eerste kijk op de Sean Cliver x Nike SB Dunk Low

Sean Cliver is niet onbekend in de skatewereld. Zo is hij namelijk hoofd van Strangelove Skateboards. Natuurlijk zagen we al een Strangelove Skateboards x Nike SB collab eerder dit jaar, maar nu krijgt de kunstenaar zijn eigen Nike SB Dunk Low.

Sean Cliver staat bekend om zijn artistieke illustraties op skateboards. Ook heeft Sean Cliver gewerkt aan bijna alle Jackass movies. Met zijn merk Stangelove Skateboards veroverde hij begin dit jaar de sneakermarkt met de Strangelove Nike SB Dunk Low. Het is nu dus mooi om te zien dat de artiest zijn geheel eigen sneaker krijgt.

What If… illustraties door Sean Cliver

Sean Cliver x Nike SB Dunk Low

De sneaker staat geheel in het teken van de feestdagen. De basis van de sneaker is gemaakt van wit getrommeld leer gecombineerd met licht blauwe suède overlays. De Swoosh is gemaakt van glimmend goud materiaal terwijl de hiel een zilveren kleur heeft gekregen. Velours is gebruikt als materiaal op de sok liner, wat hetzelfde materiaal is als bij de Strangelove Nike SB Dunk Low. Kijkend naar de insole, zien we dat de linker schoen een kerstige illustratie heeft en de rechter sneaker de handtekening van Sean Cliver bevat met het Nike SB logo. Het bovenwerk zit op een witte midsole gecombineerd met een kleurrijke outsole.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Sean Cliver x Nike SB Dunk Low uitkomt en is het dus nog even afwachten tot we meer informatie krijgen. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.


Sean Cliver Nike SB Dunk Low
Sean Cliver Nike SB Dunk Low
Sean Cliver Nike SB Dunk Low