Skip to content
Upcoming

De Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’

27 mei 2020 21:11
De Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’

Het merk Saucony is de laatste tijd een beetje onder onze radar gedoken. Het merk wat 4/5 jaar geleden volledig door brak in de sneaker wereld staat bekend om zijn klassieke colorways en casual materialen. Wat we al helemaal enige tijd niet meer gezien hadden waren collabs. Het merk komt nu met een nieuwe samenwerking met Lapstone & Hammer. De twee partijen werken op het Courageous Moc model en krijgt een ‘Two Rivers’ colorway.

Het bovenwerk van deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zit vol verassende details. Zo zien we bijvoorbeeld direct dat de veters gemaakt zijn van dunnen strookjes leer, wat je vroeger ook op Timbaland bootschoenen zag! Deze kunnen snel en gemakkelijk aangetrokken worden met een pull-tab. Verder zien we een zwarte toebox van kort-suède, terwijl we op de rest van de sneaker lichtgrijs langharig suède zien. Verder zien we op de sneaker nog fel paarse en gele details.

Deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zal uitkomen op 29 mei 2020. Het model staat momenteel gepland bij retailers als 43einhalb. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht en eventuele updates over deze release.

Lapstone & Hammer X Saucony Courageous Moc 'Two Rivers'

S70506-1 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Lapstone & Hammer
Lapstone & Hammer
Pictures by 43einhalb