Skip to content
Newsfeed

Rhuigi en PUMA werken samen aan Clyde Q3

3 augustus 2023 11:14
Rhuigi en PUMA werken samen aan Clyde Q3

PUMA keert samen met de maker van R H U D E terug met een nieuwe sneakercollectie. Op 19 augustus 2023 kun je namelijk de Rhuigi x PUMA Clyde Q3 scoren in de colorways ‘Blue’ en ‘White’. Bekijk hieronder alle informatie en mis deze geweldige release niet!

Voor wie Rhuigi Villasenor nog onbekend is… Hij is een ontwerper uit Los Angeles die gelooft in kwaliteit en comfort en het altijd trouw blijven aan je eigen persoonlijkheid. Bij de nieuwste PUMA x Rhuigi collectie draait het allemaal om het nemen van all-time klassiekers uit het archief van het Duitse merk, en het verder gaan in design en creativiteit.

De collectie bestaat ten eerste uit kleding zoals shirts, shorts en broeken. Ook zijn er al twee sneakers beschikbaar, namelijk de Clyde Mid en de B-boy. Maar binnenkort worden er dus wederom twee sneakers toegevoegd. Hierbij staat het PUMA Clyde Q3 model centraal.

De Rhuigi x Puma Clyde Q3 ‘Blue’ heeft een bovenwerk gemaakt van hoogwaardig leer in een verfijnde blauwe kleur. Het leren materiaal zorgt voor duurzaamheid en comfort, waardoor deze schoen ideaal is voor dagelijks gebruik. Daarnaast zijn de zijpanelen voorzien van de iconische PUMA-strepen in een contrasterende tint, waardoor het merklogo op een elegante manier naar voren komt.

Ook de Rhuigi x Puma Clyde Q3 ‘White’ heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer, maar ditmaal in een prachtige, heldere witte tint. De PUMA-strepen zijn voorzien van een iets donkere tint en suède materiaal, waardoor ze een vleugje contrast toevoegen aan het iconische ontwerp.

De materialen en kleurencombinaties zorgen ervoor dat beide colorways perfect zijn voor dagelijks gebruik! Wil je deze sneakers daarom graag toevoegen aan je garderobe? Bekijk ze dan nu snel op de website van PUMA!

Rhuigi x PUMA Clyde Q3 'White'
Rhuigi x PUMA Clyde Q3
Rhuigi x PUMA Clyde Q3 'White' on feet
Rhuigi x PUMA Clyde Q3 'Blue' on feet
Rhuigi x PUMA Clyde Q3 sneakers
Rhuigi x PUMA Clyde Q3 'White'
Rhuigi x PUMA Clyde Q3 'Blue'
Rhuigi x PUMA sneakers
Rhuigi x PUMA collectie